Το μουσικό γκρουπ κατά του Πούτιν ξεκινά απεργία πείνας
Το συγκρότημα συνελήφθη όταν τα τρία νεαρά κορίτσια φορώντας μάσκες στο πρόσωπο εισέβαλαν σε εκκλησία τραγουδώντας «Μητέρα του Θεού, διώξε τον Πούτιν»
Δανάη Δασοπούλου
UPD:
Τρία μέλη του πανκ γκρουπ «Pussy Riot» που κατηγορούνται ότι τραγούδησαν τραγούδια κατά του Πούτιν σε Ρωσική εκκλησία, ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν απεργία πείνας έπειτα από «την άδικη απόφαση του δικαστηρίου», όπως είπαν.
Η Ναντέζκα Τολοκονίκοβα, η Γεκατερίνα Σαμουτσέβιτς κι η Μαρία Αλεκίνα, υποστηρίζουν ότι το δικαστήριο, που τους έδωσε μόλις πέντε ημέρες για να ετοιμάσουν με τους συνηγόρούς τους την υπεράσπισή τους, σκοπεύει να κλείσει την υπόθεση γρήγορα ώστε να οδηγηθούν τα τρία μέλη στη φυλακή, ενώ αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως επτά έτη.
Το γκρουπ συνελήφθη όταν τα τρία νεαρά κορίτσια φορώντας μάσκες στο πρόσωπο εισέβαλαν σε εκκλησία τραγουδώντας «Μητέρα του Θεού, διώξε τον Πούτιν». Η εμφάνισή τους κατηγορήθηκε έντονα από το κράτος και την εκκλησία που καλούσαν τις τραγουδίστριες να μετανοήσουν για την πράξη τους.
Ωστόσο οι φανατικοί θαυμαστές του γκρουπ υποστηρίζουν την αθωότητά του και έξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκαν πάνω από εκατό υποστηρικτές φωνάζοντας «ντροπή», με αποτέλεσμα επτά εκ των οποίων να συλληφθούν από τις αρχές.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.