Τουλάχιστον 14 νεκροί σε συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Νότιο Σουδάν
Με βάση τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, το δυστύχημα ενδέχεται να οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες
Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα στα νοτιοδυτικά της Τζούμπα, της πρωτεύουσας του Νότιου Σουδάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 14 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της χώρας.
Η επικοινωνία με το αεροσκάφος, ένα Cessna 208 Caravan της εταιρείας CityLink Aviation, διακόπηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από το Γέι προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τζούμπα.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 9.15, τοπική ώρα και ο πύργος ελέγχου έχασε την επαφή μαζί του περίπου μισή ώρα αργότερα, στις 9.43. Στο αεροσκάφος επέβαιναν ο πιλότος και 13 επιβάτες, εκ των οποίων δύο ήταν Κενυάτες και οι υπόλοιποι Νοτιοσουδανοί.
Με βάση τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, το δυστύχημα ενδέχεται να οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες και τη χαμηλή ορατότητα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.