Γιουν Σουκ Γιολ: Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας κινδυνεύει με φυλάκιση 10 ετών
Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον εκδιωχθέντα πρόεδρο ότι προσπάθησε να εμποδίσει τους ανακριτές που επιδίωκαν να τον συλλάβουν τον Ιανουάριο, καθώς κλειδώθηκε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο
Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον εκδιωχθέντα πρόεδρο ότι προσπάθησε να εμποδίσει τους ανακριτές που επιδίωκαν να τον συλλάβουν τον Ιανουάριο, καθώς κλειδώθηκε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που οι ειδικοί εισαγγελείς ζητούν ποινή φυλάκισης για τον Γιούν, στο πλαίσιο των πολλών κατηγοριών που αντιμετωπίζει.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»