Δύο Έλληνες που βρίσκονταν στο Λούβρο την ώρα της κινηματογραφικής κλοπής φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή “Update” του ΕΡΤnews και περιέγραψαν όλα όσα βίωσαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Παρίσι.
«Ήταν πολύ τρομακτικό το σκηνικό, τη μια στιγμή βλέπαμε τη Μόνα Λίζα και την άλλη οι σεκιούριτι μας έλεγαν να φύγουμε. Όλοι άρχισαν να τρέχουν, να πανικοβάλλονται, ακούγαμε φωνές από τον πανικό που γινόταν», περιέγραψε η Δανάη Χέντερστεντ. «Ήμασταν σχετικά κοντά στο σημείο της ληστείας. Ξαφνικά έκλεισαν το Μουσείο, βγήκαμε όλοι, ακούσαμε σειρήνες και είδαμε αστυνομία», πρόσθεσε. «Ήταν μία τρέλα», συμπλήρωσε ο Λουκάς Χέντερστεντ.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.