Απαράδεκτη η αύξηση του προϋπολογισμού της ΕΕ που εισηγείται η Φον ντερ Λάιεν, λέει η Γερμανία
Η ανακοίνωση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έρχεται την ώρα που όλα τα κράτη μέλη καταβάλλουν αξιοσημείωτες προσπάθειες για να εξορθολογήσουν τους εθνικούς προϋπολογισμούς τους, λέει το Βερολίνο
Η γερμανική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι εναντιώνεται στην αύξηση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο από το 2028 ως το 2034, που προβλεπόταν να φθάσει τα 2 τρισεκατομμύρια ευρώ, με βάση εισήγηση που έκανε τηνΤετάρτη η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
«Το να υπάρξει ουσιαστική αύξηση του προϋπολογισμού της ΕΕ είναι απαράδεκτο την ώρα που όλα τα κράτη μέλη καταβάλλουν αξιοσημείωτες προσπάθειες για να εξορθολογήσουν τους εθνικούς προϋπολογισμούς τους», τόνισε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης σε ανακοίνωσή του.
«Για αυτόν τον λόγο, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την πρόταση της Κομισιόν», καταλήγει.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών