Σε γενική ανάφλεξη οδηγείται η Μέση Ανατολή μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν σε αμερικανική βάση στο Κατάρ, ενώ σειρήνες συναγερμού ήχησαν και στο Κουβέιτ και Μπαχρέιν, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν Κέντρο Επιχειρήσεων του Λευκού Οίκου.
Η επίθεση στην αμερικανική βάση στο Κατάρ ερμηνεύεται ως εξαγωγή της κρίσης προς τη Μέση Ανατολή και προσπάθεια του θεοκρατικού καθεστώτος να βρει διέξοδο στην κρίση. Η σημερινή μέρα, είναι δυνατό να σηματοδοτεί την έναρξη ενός πολύμηνου πολέμου και όχι απλά μιας σύρραξης με πυρά εκατέρωθεν.
Οι απεσταλμένοι του protothema.gr στην εμπόλεμη ζώνη του Ισραήλ, Γιάννης Χαραμίδης και Μαρίνος Αλειφέρης μεταδίδουν τις πρώτες εκτιμήσεις και την άμεση ανάλυση των γεγονότων που εκτυλίσσονται από τη στιγμή που η Τεχεράνη έκανε το «επόμενο βήμα» στοχεύοντας την αμερικανική βάση κοντά στη Ντόχα. Παράλληλα, εκτιμούν ότι το σημερινό θα είναι «ένα μεγάλο βράδυ» εξελίξεων.
Δείτε την ανταπόκριση των δύο απεσταλμένων του protothema.gr:
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.