Ο Τούρκοςυπουργός των ΕξωτερικώνΧακάν Φιντάν δήλωσε στους ομολόγους του από τις μουσουλμανικές χώρες ότι το Ισραήλθα σύρει την περιοχή σε μία «ολική καταστροφή» με τις επιθέσεις τους κατά του Ιράν, προσθέτοντας ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις πρέπει να προλάβουν την εξέλιξη του πολέμου σε μία ευρύτερη πολεμική διαμάχη.
Μιλώντας στη διάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, ο Φιντάν κάλεσε τις μουσουλμανικές χώρες να σταθούν στο πλευρό του Ιράν κατά του Ισραήλ, δηλώνοντας ότι η περιοχή έχει ένα “πρόβλημα με το Ισραήλ”, μετά από τις επιθέσεις του κατά της Γάζας, κατά του Λιβάνου, της Συρίας, της Υεμένης και κατά του Ιράν.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;