Σε νέο παραλήρημα κατά του Ισραήλ προχώρησε την Κυριακή ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το τέμενος Τσαμλιτζά στην Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετείχε στη γιορτή που σηματοδοτεί τη λήξη του Ραμαζανιού.
«Βλέπουμε τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη. Είθε ο Αλλάχ, στο ιερό του όνομα, να καταστρέψει το σιωνιστικό Ισραήλ» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης του μουσουλμανικού κόσμου απέναντι στα γεγονότα στη Γάζα, καλώντας τους πιστούς να επιδείξουν αλληλεγγύη και ενότητα: «Πρέπει να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει εκεί. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να ενωθούμε, να είμαστε δυνατοί και αδελφωμένοι εδώ. Είθε ο Αλλάχ να ενδυναμώνει πάντοτε την ενότητά μας».
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους