Το Κρεμλίνο απέρριψε σήμερα την ιδέα μιας ανταλλαγής κατεχόμενων εδαφών ανάμεσα στο Κίεβο και τη Μόσχα στο πλαίσιο ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, ένα ενδεχόμενο που είχε τεθεί την προηγουμένη από τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Είναι αδύνατο. Η Ρωσία ουδέποτε συζήτησε και ουδέποτε θα συζητήσει μια ανταλλαγή που να εμπλέκει το έδαφός της», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, διαβεβαιώνοντας ότι οι ουκρανικές δυνάμεις που κατέχουν ένα τμήμα της ρωσικής περιφέρειας του Κουρσκ, «θα εκμηδενισθούν» ή «θα εκδιωχθούν».
Ο Ζελένσκι είπε χθες στην εφημερίδα Guardian ότι, για να επιτύχει τον τερματισμό του πολέμου, σχεδιάζει να προσφέρει στη Ρωσία μια ανταλλαγή εδαφών που θα περιλαμβάνει θυλάκους του Κουρσκ που κατέχει η Ουκρανία.
Η Ρωσία ελέγχει λίγο λιγότερο από το 20% της Ουκρανίας, περισσότερα από 112.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ η Ουκρανία ελέγχει περίπου 450 τετραγωνικά χιλιόμετρα της ρωσικής περιφέρειας του Κουρσκ.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.