Ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών, που εργαζόταν ως ψυχολόγος σε ένα ίδρυμα ατόμων με νοητική αναπηρία, τέθηκε υπό κράτηση στο Βέλγιο έπειτα από μια σειρά βιασμών σε αυτό το κέντρο φιλοξενίας που βρίσκεται στην κοινότητα Αντερλί, όπως έγινε γνωστό σήμερα από μια δικαστική πηγή.
Ο ύποπτος κατηγορείται για «περισσότερους από δέκα» βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις που φέρεται ότι διέπραξε από τον Ιούλιο του 2022 μέχρι τον Οκτώβριο του 2024. Τα θύματά του ήταν ενήλικοι που φιλοξενούνται στο κέντρο αυτό, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σαντρίν Βερόν, της εισαγγελίας του Σαρλερουά.
Ο συλληφθείς, που αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία. Φέρεται ότι υπέβαλε ένα πλαστό πτυχίο ψυχολόγου για να προσληφθεί σε αυτό το κέντρο ημερήσιας φροντίδας.
Ο 47χρονος κρατείται από τον Δεκέμβριο, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ένα από τα θύματά του.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.