Συνεχίζονται οι συλλήψεις στο Άμστερνταμ - Διαδηλώνουν παρά την απαγόρευση για τις πορείες
Το κλίμα παραμένει τεταμένο στην πόλη μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν πριν και μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ισραηλινής Μακάμπι και του Άγιαξ Άμστερνταμ την περασμένη εβδομάδα
Η ολλανδική αστυνομία έθεσε σήμερα υπό κράτηση αρκετά πρόσωπα στο Άμστερνταμ που αψήφησαν την απαγόρευση για διαδηλώσεις, που επιβλήθηκε ύστερα από τα βίαια επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν στο περιθώριο ποδοσφαιρικού αγώνα, και ύψωσαν λευκά πανό μπροστά από το δημαρχείο της πόλης, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters.
Το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP μετέδωσε ότι έξι άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει άμεσα τον αριθμό αυτό.
Το κλίμα παραμένει τεταμένο στην πόλη μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν πριν και μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της ισραηλινής Μακάμπι και του Άγιαξ Άμστερνταμ την περασμένη εβδομάδα. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στα επεισόδια αυτά, τα οποία οι ολλανδικές αρχές όπως και ξένοι ηγέτες, όπως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, αποκήρυξαν ως αντισημιτικά.
Μετά τις βιαιότητες αυτές, οι τοπικές αρχές επέβαλαν απαγόρευση στις διαδηλώσεις έως το πρωί της Πέμπτης.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.