Emirates Airlines - ΗΑΕ: Απαγορεύουν τους βομβητές και τους φορητούς ασυρμάτους μετά τα χτυπήματα στον Λίβανο
Στην περίπτωση εντοπισμού απαγορευμένων συσκευών, αυτές θα κατάσχονται από την Αστυνομία του Ντουμπάι, στο πλαίσιο της εφαρμογής αυξημένων μέτρων ασφάλειας
Η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) απαγόρευσε στους επιβάτες της να έχουν μαζί τους στις πτήσεις της, βομβητές, αλλά και φορητούς ασυρμάτους μικρής εμβέλειας (walkie-talkies), μετά από τις επιθέσεις του προηγούμενου μήνα κατά μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ στο Λιβάνο, με την έκρηξη συσκευών επικοινωνίας διαφόρων τύπων.
«Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από ή διέρχονται από το Ντουμπάι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους βομβητές, αλλά και φορητές συσκευές ασυρμάτων τόσο κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών, όσο και στις αποσκευές που θα έχουν μαζί τους κατά την πτήση τους», ανέφερε σε μία χθεσινή ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της, η αεροπορική εταιρία.
Πρόσθεσε δε, ότι στην περίπτωση εντοπισμού απαγορευμένων συσκευών, αυτές θα κατάσχονται από την Αστυνομία του Ντουμπάι, στο πλαίσιο της εφαρμογής αυξημένων μέτρων ασφάλειας.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.