Φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης με αποτέλεσμα 29 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ένας να τραυματιστεί.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και ιατρικές ομάδες.
#SONDAKİKA Şişli'de yangın faciası: 7 ölü 9 yaralı
▪️Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı.
▪️Yangında 7 kişi hayatını kaybederken 9 kişi de yaralandı.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται ότι η πυρκαγιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε από εργασίες ανακαίνισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε έκρηξη στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου με την ονομασία Masquerade, που βρίσκεται στο ισόγειο του 16ώροφου κτιρίου, το οποίο ήταν κλειστό για το Ραμαζάνι, καθώς ανακαινιζόταν. Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο νυχτερινό κέντρο. Καθώς η φωτιά «φούντωνε», το κλαμπ και το κτίριο γέμισαν καπνό. Εκείνη τη στιγμή, όσοι βρίσκονταν στο κλαμπ και στο κτίριο εγκλωβίστηκαν.
Κλείσιμο
O υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς ανακοίνωσε ότι τρεις εισαγγελείς ανέλαβαν την προανάκριση. Για το περιστατικό έχουν ήδη συλληφθεί έξι άτομα: οι δύο συνέταιροι της επιχείρησης, δύο διευθυντές της, ο λογιστής και ο εργολάβος.
Επί τόπου βρέθηκε ο δήμαρχος Κωνσντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, που επιβεβαίωσε τον αριθμό των θυμάτων. Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε κατατεθεί καμία αίτηση για άδεια οικοδομής ή ανακαίνισης. «Είναι δύο ορόφους κάτω, οπότε (σ.σ ο χώρος) δεν είναι ορατός. Δεν υπήρξε καταγγελία. Έγινε μια παράνομη παρέμβαση» τόνισε.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με τον υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια και ενημερώθηκε για το περιστατικό. Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης δήλωσε ότι το νυχτερινό κέντρο είχε άδεια λειτουργίας από το 1987 και την ανανέωσε το 2018.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.