Ουκρανή πορνοστάρ φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου για την αποκατάστασή τους - Δείτε βίντεο

Ουκρανή πορνοστάρ φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου για την αποκατάστασή τους - Δείτε βίντεο

«Η μεταμόρφωσή τους αυτή δείχνει μια διαφορετική πλευρά τους για να τονίσει το πόσο όμορφοι κύριοι είναι» εξήγησε η 28χρονη Γιούλια Σενιούκ

seniuk
Φωτογράφιση με βετεράνους του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν χάσει τα άκρα τους έκανε η Ουκρανή πορνοστάρ Γιούλια Σενιούκ με στόχο από το ημερολόγιο που δημιούργησε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση και τα προσθετικά άκρα των ανδρών που τραυματίστηκαν βαρύτατα στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Η 28χρονη Σένιουκ, η οποία στον χώρο των ταινιών για ενήλικες είναι γνωστή ως Josephine Jackson, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την φωτογράφιση που έγινε σε θέατρο στην Ουκρανία.

Η Σενιούκ φόρεσε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό πράσινου χρώματος φόρεμα, ενώ οι 12 στρατιώτες που επελέγησαν για το ημερολόγιο φορούσαν σμόκιν.





«Η μεταμόρφωσή τους αυτή δείχνει μια διαφορετική πλευρά τους για να τονίσει το πόσο όμορφοι κύριοι είναι και για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση» δήλωσε η 28χρονη πορνοστάρ στο ουκρανικό περιοδικό Obozrevatel. Όπως συμπλήρωσε «αυτά είναι τα συναισθήματα που πρέπει να τους μεταδίδουμε και όχι λύπηση και δάκρυα».

Η κίνηση και οι αναρτήσεις της Σενιούκ προκάλεσαν θετικά σχόλια με αρκετούς να την ρωτούν επίμονα πότε θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο για να το προμηθευτούν.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης