ΗΠΑ: 36χρονη ομολόγησε ότι έκανε σεξ με αγόρια και κορίτσια 14-16 ετών ενώ δούλευε στην ενισχυτική διδασκαλία

ΗΠΑ: 36χρονη ομολόγησε ότι έκανε σεξ με αγόρια και κορίτσια 14-16 ετών ενώ δούλευε στην ενισχυτική διδασκαλία

Η Έλεν Φίλιπς αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων για τις πράξεις της

daskala-kentaki
Σεξ με σημαντικό αριθμό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών ενώ δούλευσε σε σχολείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ ομολόγησε η 38χρονη εκπαιδευτικός, Έλεν Φίλιπς, η οποία εργαζόταν στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Σύμφωνα με την συμφωνία που έκανε με την ομολογία της σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τη μέγιστη ποινή που είναι τα ισόβια, η Φίλιπς ορισμένες φορές έκανε σεξ ταυτόχρονα με περισσότερα από ένα αγόρια.

Μεταξύ άλλων η 38χρονη εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι προσπάθησε να πείσει ένα 15χρονο αγόρι να φύγει κρυφά από το σπίτι του για να τη συναντήσει προκειμένου να κάνουν σεξ στις 22 Δεκεμβρίου 2022. Η Φίλιπες φέρεται να έστειλε στο ανήλικο αγόρι μηνύματα μέσω Facebook και όταν ο 15χρονος της είπε ότι δεν μπορεί να φύει τότε εκείνη του υποσχέθηκε αλκοόλ και στοματικό σεξ αν τα καταφέρει. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Φίλιπς έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει στο αγόρι δικαιολογίες που θα μπορούσε να πει στη μητέρα του για να φύγει κρυφά από το σπίτι του.

daskala-kentaki2
To σχολείο στο οποίο εργαζόταν η 38χρονη εκπαιδευτικός
Κλείσιμο


Εκτός από το Facebook η 38χρονη εκπαιδευτικός φέρεται να χρησιμοποιούσε πλατφόρμες όπως το Snapchat αλλά και γραπτά μηνύματα για να πείσει παιδιά να τη συναντήσουν προκειμένου να κάνουν σεξ.

Μητέρα ενός εκ των ανήλικων θυμάτων της 38χρονης είπε ότι ο γιος της περιέγραψε πώς «η Φίλιπς τους είχε φέρει αλκοόλ 3-4 φορές. Δεν το χωράει το μυαλό μου το τι έκανε αυτή η γυναίκα».

Η 38χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη τον Απρίλιο της περασμένης χρονιάς όταν δύο ανήλικοι κατήγγειλαν βιασμό από εκείνη σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις το διάστημα 6 Ιουλίου-15 Αυγούστου του 2022 όταν ήταν 16 ετών.

Η ανακοίνωση της ποινής της 38χρονης έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου με την ίδια να αντιμετωπίζει μια ποινή από 10 έτη έως ισόβια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατήθηκε για τρεις ώρες στο αεροδρόμιο του Μονάχου γιατί δεν είχε δηλώσει ένα ακριβό ρολόι

«Διπλή» ήττα για τους Διάσημους του Survivor, έχασαν το έπαθλο και τον Παύλο Παπαδόπουλο που επιστρέφει στην Ελλάδα - Δείτε βίντεο

Στους «8» του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός, 7-6 τον Ολυμπιακό στα πέναλτι στο Καραϊσκάκη - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης