ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βενετία: Αναποδογύρισε η γόνδολα και βρέθηκαν στο νερό - Aρνήθηκαν να καθίσουν και να σταματήσουν να βγάζουν selfies

Βενετία: Αναποδογύρισε η γόνδολα και βρέθηκαν στο νερό - Aρνήθηκαν να καθίσουν και να σταματήσουν να βγάζουν selfies

Ο ελιγμός του γονδολιέρη απαιτούσε τη μέγιστη δυνατή ισορροπία του βάρους πάνω στο σκάφος, αλλά οι επιβάτες φέρεται να αγνόησαν τις εντολές του να καθίσουν

gondola-arthrou_2
Ένα γκρουπ τουριστών έπεσε σε ένα κανάλι στη Βενετία, όταν η γόνδολα στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε, αφού δεν αγνόησαν τις συστάσεις του γονδολιέρη να σταματήσουν να βγάζουν selfies και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τη Guardian, ο γονδολιέρης, ο οποίος είχε επιχειρήσει έναν δύσκολο ελιγμό καθώς οδηγούσε το σκάφος κάτω από μια γέφυρα κοντά στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Μάρκου, κατέληξε επίσης στο νερό προτού σπεύσει να σώσει τους επιβάτες.

Το γκρουπ από την Κίνα είχε μετακινηθεί και έβγαζε selfies με φόντο τα διάσημα αξιοθέατα της πόλης, όταν συνέβη το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο:
Tourists fall from gondola into murky Venice canal
Ο ελιγμός του γονδολιέρη κάτω από τη γέφυρα απαιτούσε τη μέγιστη δυνατή ισορροπία του βάρους πάνω στο σκάφος, αλλά οι επιβάτες φέρεται να αγνόησαν τις εντολές του να καθίσουν και αντ' αυτού συνέχισαν να σηκώνονται και να βγάζουν φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το σκάφος.

Μια ανάρτηση στη σελίδα στο Instagram του Venezia Non è Disneyland (Η Βενετία δεν είναι Disneyland), ενός λογαριασμού που δημιουργήθηκε από νεαρούς Βενετσιάνους για να καταγράφει τα ατυχήματα των τουριστών στην πόλη, ανέφερε ότι η ομάδα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και της παρασχέθηκε «φιλοξενία και ζεστασιά» στο κοντινό θέατρο La Fenice.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονης - Δεν τον αναλαμβάνει δικηγόρος

Μήνυμα Ερντογάν σε ΗΠΑ: Δώστε μας F-16 και η Άγκυρα θα ψηφίσει για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η έφηβη όμηρος της Χαμάς που απελευθερώθηκε κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι της περιγράφει όσα έζησαν - «Την ταΐζαμε αποφάγια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης