Λας Βέγκας: Αμερικανός έφηβος πέθανε αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια από παρέα 15 νεαρών - Σοκαριστικά βίντεο

Λας Βέγκας: Αμερικανός έφηβος πέθανε αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια από παρέα 15 νεαρών - Σοκαριστικά βίντεο

Το αγόρι φέρεται να προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν μικρόσωμο φίλο του ενάντια σε μία παρέα νταήδων που τον είχαν ληστέψει προηγουμένως

fight
Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο ένας 17χρονος από το Λας Βέγκας ο οποίος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού στις αρχές του μήνα από παρέα περίπου 15 νεαρών.

Η σοκαριστική επίθεση που στοίχισε τελικά τη ζωή στον Τζόναθαν Λιούις σημειώθηκε την 1η Νοεμβρίου κοντά στο Λύκειο Rancho High School και καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες που δημοσίευσαν τα βίντεο στα social media.

Σύμφωνα με την οικογένεια του εφήβου, το αγόρι προσπάθησε να υπερασπιστεί έναν μικρόσωμο φίλο του ενάντια σε μία παρέα νταήδων που τον είχαν ληστέψει προηγουμένως, και έτσι βρέθηκε στο στόχαστρό τους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Τζόναθαν Λιούις λίγη ώρα μετά την επίθεση, στις 14.05 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, να αιμορραγεί από το κεφάλι. Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο της πόλης και διασωληνώθηκε. Τις ημέρες που ακολούθησαν οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν και το αγόρι πέθανε τελικά την περασμένη Τρίτη.



Ο συνετριμμένος πατέρας του 17χρονου, που επίσης ονομάζεται Τζόναθαν Λιούις, εξήγησε ότι το αγόρι ζούσε στο Λας Βέγκας με τη μητέρα του, αλλά σχεδίαζε να μετακομίσει σύντομα μαζί του στο Όστιν του Τέξας.

Στη σελίδα που δημιούργησαν συγγενείς του νεαρού στην πλατφόρμα GoFundMe, το αγόρι περιγράφεται ως ένας ευγενικός και τρυφερός νεαρός, που ήθελε να γίνει καλλιτέχνης και του άρεσε να βοηθά τους συμπολίτες του.

Ερωτηθείς για τα νεαρά παιδιά που ξυλοκόπησαν και σκότωσαν τον γιο του, ο πατέρας του 17χρονου είπε ότι ελπίζει να βρουν έναν τρόπο να αποδεχτούν αυτό που έκαναν, και ότι ο ίδιος θα ήθελε να ξεκινήσει μια ευρύτερη συζήτηση για τη βία μεταξύ ανηλίκων.

Κλείσιμο


Ο ίδιος είπε ότι οι τοπικές Αρχές ενημέρωσαν την οικογένεια ότι θα ακολουθήσουν αρκετές συλλήψεις μαθητών που συμμετείχαν στον φονικό καυγά, ωστόσο ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε κανένα άτομο.


Mε πληροφορίες από Daily Mail, New York Post

Ειδήσεις σήμερα:

Απολογείται η Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα - «Παραλίγο να μας σκοτώσει» λένε οι αναβάτες της μηχανής

Ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας «είναι και δικός σας», λέει ο Νετανιάχου στους Αμερικανούς

Νέο έκτακτο δελτίο για την 24ώρη κακοκαιρία - Με βροχή ξύπνησε η Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης