Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες τόνισε σήμερα ότι η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ «δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων» στη Λωρίδα της Γάζας, παλαιστινιακό θύλακα που πλήττεται σκληρά από τις επιχειρήσεις αντιποίνων του ισραηλινού στρατού.
«Έχω πλήρη συναίσθηση» της βαθιάς αγανάκτησης «του παλαιστινιακού λαού έπειτα από 56 χρόνια κατοχής», όμως «όσο σοβαρά κι αν είναι τα παράπονά του, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράχθηκαν από τη Χαμάς την 7η Οκτωβρίου».
Ταυτόχρονα, «οι επιθέσεις αυτές δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων», υπογράμμισε ο κ. Γκουτέρες σε ομιλία του στο Πεκίνο, όπου συμμετέχει σε διεθνές φόρουμ που οργάνωσε η κινεζική κυβέρνηση για τους νέους δρόμους του μεταξιού.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.