Πόλεμος στο Ισραήλ: Απεγκλωβίστηκαν 30 άτομα που κρύφτηκαν μετά την επίθεση της Χαμάς στο κιμπούτς τους
Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία όπου είχαν κρυφτεί
Οι δυνάμεις του Ισραήλ προχώρησαν στον απεγκλωβισμό 30 ατόμων που είχαν βρεθεί για τρεις μέρες κρυμμένα έχοντας γλυτώσει από την επίθεση των μελών της Χαμάς στο κιμπούτςτους, στα νότια της χώρας. Σύμφωνα με τους Times of Israel οι ισραηλινές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο όπου κρύβονταν τα 30 άτομα προκειμένου να τα απεγκλωβίσουν. Επρόκειτο για 16 Ισραηλινούς και 14 Ταϊλανδούς τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί.
Η διάσωσή τους έγινε γνωστή νωρίτερα την Τρίτη. Η συγκεκριμένη ομάδα ζούσε στο κιμπούτς Ein Hashlosha, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Khan Younis στη νότια Λωρίδα της Γάζας. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία όπου είχαν κρυφτεί, ενώ εκπρόσωπος του IDF αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.