Πόλεμος στο Ισραήλ: Απεγκλωβίστηκαν 30 άτομα που κρύφτηκαν μετά την επίθεση της Χαμάς στο κιμπούτς τους
Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία όπου είχαν κρυφτεί
Οι δυνάμεις του Ισραήλ προχώρησαν στον απεγκλωβισμό 30 ατόμων που είχαν βρεθεί για τρεις μέρες κρυμμένα έχοντας γλυτώσει από την επίθεση των μελών της Χαμάς στο κιμπούτςτους, στα νότια της χώρας. Σύμφωνα με τους Times of Israel οι ισραηλινές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο όπου κρύβονταν τα 30 άτομα προκειμένου να τα απεγκλωβίσουν. Επρόκειτο για 16 Ισραηλινούς και 14 Ταϊλανδούς τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί.
Η διάσωσή τους έγινε γνωστή νωρίτερα την Τρίτη. Η συγκεκριμένη ομάδα ζούσε στο κιμπούτς Ein Hashlosha, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Khan Younis στη νότια Λωρίδα της Γάζας. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία όπου είχαν κρυφτεί, ενώ εκπρόσωπος του IDF αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.