«Όπου κι αν πας στη Γάζα βλέπεις κηδείες, βλέπεις θάνατο» τόνισε μιλώντας στο BBC, ο Δρ Χαμίς Ελέσι, με έδρα την πόλη της Γάζας.
«Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία για το τέλος του κόσμου» συμπλήρωσε και υπογράμμισε ότι πήρε την οικογένειά του από το σπίτι του, στον 4ο όροφο και εγκαταστάθηκε στο σπίτι του αδερφού του το οποίο είναι στο ισόγειο επειδή το δικό του κτήριο «κινείται από δεξιά προς τα αριστερά και από πλευρά σε πλευρά».
«Δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου, τα παιδιά κλαίνε και ουρλιάζουν, δεν υπάρχει ρεύμα, δεν υπάρχει ίντερνετ και έτσι νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ο επόμενος. Αυτή η βόμβα θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω από το σπίτι σας, πάνω στο διαμέρισμά σας» κατέληξε ο γιατρός.
Εκατοντάδες νεκροί
Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 600 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί και σε 100 ανέρχεται ο αριθμός των αιχμαλώτων από την χθεσινή επίθεση στη Γάζα της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, ανακοίνωσε η ισραηλινή κυβέρνηση.
Από τις αεροπορικές επιθέσεις που εξαπέλυσε ως αντίποινα στη Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ σκοτώθηκαν τουλάχιστον 370 άνθρωποι και 2.200 τραυματίστηκαν, ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.