Σαν Ντιέγκο: Συνελήφθη ο διαρρήκτης που έγινε viral για τα... χάδια του στον σκύλο του σπιτιού που «ξάφριζε»

Σαν Ντιέγκο: Συνελήφθη ο διαρρήκτης που έγινε viral για τα... χάδια του στον σκύλο του σπιτιού που «ξάφριζε»

Ο 42χρονος δράστης βρέθηκε αντιμέτωπος με το γκόλντερ ριτρίβερ μέσα στο γκαράζ της οικογένειας και «έκανε διάλειμμα» από την κλοπή για να παίξει μαζί του

san_diego
Η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή ότι συνελήφθη ο διαρρήκτης που είχε κλέψει ένα πανάκριβο ποδήλατο από γκαράζ οικίας στην περιοχή, γύρω στα μέσα του Ιουλίου, χάρη στη βοήθεια ενός πολίτη που αναγνώρισε τον δράστη από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το κλιπ που είχαν δημοσιεύσει οι τοπικές Αρχές είχε γίνει viral, αφού έδειχνε τον κακοποιό να κάνει... «διάλειμμα» από την κλοπή του ποδηλάτου, αξίας 1.300 δολαρίων, για παίξει με τον τρισχαριτωμένο σκύλο του σπιτιού που «ξάφριζε».




📣PAW-SITIVE NEWS, San Diego! Thanks to an invaluable anonymous tip and the diligent work of Northern Division...

Posted by San Diego Police Department on Sunday, August 27, 2023


«Σας ανακοινώνουμε ότι το ποδήλατο γύρισε πίσω στον ιδιοκτήτη του, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Έις, έναν πολύ καλό σκυλάκο. Αυτή η επιτυχία αναδεικνύει τη δύναμη της συνεργασίας της κοινότητας. Σας ευχαριστούμε που κρατάτε την πόλη μας ασφαλή», ανέφερε η ανάρτηση της Αστυνομίας του Σαν Ντιέγκο, που συνοδευόταν με μια φωτογραφία του γκόλντεν ριτρίβερ μπροστά από το επίμαχο ποδήλατο.

Ο δράστης, ένας 42χρονος άνδρας το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί από τις Αρχές, μπήκε στο γκαράζ του σπιτού γύρω στις 22.30 το βράδυ της 15ης Ιουλίου και έκλεψε ένα ποδήλατο Electra 3 ταχητήτων, σύμφωνα με το USA Today.



Προτού φύγει με τη λεία του όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με το φιλικό Γκόλντεν Ριτρίβερ του σπιτιού, που έδειξε κατενθουσιασμένο με την παρουσία του και τον πλησίασε αμέσως για να τον γνωρίσει.

Το χαριτωμένο κατοικίδιο κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια του διαρρήκτη, που άρχισε να του κάνει χάδια, λέγοντάς του ότι είναι «το πιο cool σκυλί που ξέρει». «Κι εγώ σ' αγαπώ, είσαι γλύκας». ακούγεται να λέει στο βίντεο ο φιλόζωος διαρρήκτης, που λίγο αργότερα έβαλε τα γέλια βλέποντας το γκόλντερ ριτρίβερ να γυρίζει ανάσκελα για του ξύσει την κοιλιά.

«Πού είναι ο μπαμπάς σου; Δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να αφήνει ανοιχτή την πόρτα του γκαράζ;» ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο του βίντεο ο κλέφτης, ο οποίος μετά από λίγο εμφανίζεται να αποχωρεί με το ποδήλατο.




Ειδήσεις σήμερα:

Η «γκάφα» της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων - Έβγαλε τσιγάρο νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

Από αύριο έρχεται το «Καλάθι των Μαθητών» - Ποια είδη περιλαμβάνει


Ελ Νίνιο: Απειλεί με νέες ανατιμήσεις στις παγκόσμιες αγορές τροφίμων, γράφουν οι Financial Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης