Πόλεμος στην Ουκρανία: Αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στη Γέφυρα της Κριμαίας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στη Γέφυρα της Κριμαίας

Νωρίτερα, είχε επιβληθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας - Ο κυβερνήτης της Κριμαίας μιλά για ουκρανική επίθεση κατά υποδομών με drone

crimea_bridge1
Αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με τη Χερσόνησο της Κριμαίας,  που είχε έχει προσωρινά διακοπεί, όπως ανέφερε σήμερα το επίσημο κανάλι Telegram. Ο λόγος για τη διακοπή της κίνησης των οχημάτων δεν αναφέρθηκε.

«Οι αρχές ζήτησαν να παραμείνουν ήρεμοι, από όσους βρίσκονταν στη γέφυρα και στην περιοχή της επιθεώρησης των οχημάτων, αλλά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των υπηρεσιών ασφάλειας», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι αρχές. 

Εκρήξεις που έγιναν στη Γέφυρα της Κριμαίας τη Δευτέρα, είχαν ως συνέπεια το θάνατο δύο αμάχων, ενώ τμήμα του οδοστρώματος τέθηκε εκτός λειτουργίας. Η ίδια γέφυρα, είχε επιστρέψει στην κανονική λειτουργία της, μετά τις σοβαρές καταστροφές που είχε υποστεί από μία παρόμοια επίθεση που είχε δεχτεί τον Οκτώβριο.

Πάντως, ο  διορισμένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της Κριμαίας  Σεργκέι Αξιόνοφ δήλωσε ότι  η Ουκρανία προσπάθησε να επιτεθεί κατά υποδομών στη Χερσόνησο της Κριμαίας με τη χρήση drone.Ο ίδιος, είπε ότι η επίθεση είχε ως στόχο υποδομή στην περιοχή του Κρασνοβαρντίσκι, κοντά στο κέντρο της χερσονήσου, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κλείσιμο
«Μέλη των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανές συνέπειες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Ειδήσεις σήμερα:

Με ένα λαχείο 2$ κέρδισε 1,08 δισ. στη λοταρία του Powerball αλλά δεν θα πάρει ούτε δολάριο αν δεν αποκαλύψει την ταυτότητά του

«Έτρεμε και έβγαζε αίμα από το στόμα»: Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου που πέθανε από θερμοπληξία στη Χαλκίδα

Επεισόδιο στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: Ο υπαξιωματικός είχε διένεξη με τον διοικητή του πριν μπει τρελαμένος στο στρατόπεδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης