«Mrs Russia»: Η αμφιλεγόμενη νικήτρια των καλλιστείων είναι παντρεμένη με τον... χορηγό τους

«Mrs Russia»: Η αμφιλεγόμενη νικήτρια των καλλιστείων είναι παντρεμένη με τον... χορηγό τους

Η 34χρονη Νατάλια Όσκαρ έγινε στόχος κοροϊδευτικών σχολίων στα social media - Οι δηλώσεις της για τις πλαστικές επεμβάσεις και η... διαφορετική εικόνα στo Instagram

russia_mrs
Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Mrs Russia», η οποία έγινε στόχος άγριας καζούρας online καθώς πολλοί θεώρησαν ότι δεν άξιζε την πρώτη θέση, πραγματοποιεί η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που επικαλείται το κανάλι Topor στο Telegram, η 34χρονη Νατάλια Όσκαρ από το Χαμπάροφσκ της ρωσικής Άπω Ανατολής, είναι παντρεμένη με τον 45χρονο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Μπεζματερνούκ. Μια από τις εταιρείες του Μπεζματερνούκ συγκαταλέγεται στη λίστα των χορηγών των καλλιστείων «Mrs Russia», στα οποία συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες με παιδιά.



«Το κοινό συζητά τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα του διαγωνισμού ομορφιάς Mrs Russia. Κάποιοι αναρωτιούνται πώς γίνεται η Νατάλια, με την εμφάνιση που έχει να κερδίσει το στέμμα της νικήτριας. Όπως φαίνεται, ο σύζυγος της Νατάλια είναι ένας δισεκατομμυριούχος που έχει χτίσει μια ολόκληρη "αυτοκρατορία" με επιχειρήσεις στον κλάδο της πώλησης οικοδομικών υλικών. Μια από τις εταιρείες του ήταν χορηγός του διαγωνισμού» αναφέρει το ρεπορτάζ του ρωσικού καναλιού.

mrs_1
mrs_2


Η απόφαση της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων να χρίσει πριν από λίγες μέρες «Mrs Russia» τη Νατάλια Όσκαρ - το πραγματικό επώνυμο της οποίας είναι Χουντιάκοβα, σύμφωνα με ορισμένες πηγές - επικρίθηκε έντονα τόσο στα ρωσικά όσο και στα διεθνή social media. Πολλοί σχολιαστές χαρακτήρισαν «ψευτικη» την ομορφιά της Ρωσίδας, που φαίνεται να αγαπά την πλαστική χειρουργική, ενώ άλλοι εστίασαν στις καθόλου κολακευτικές φωτογραφίες της από τον τελικό του διαγωνισμού, οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εκείνες που έχει ποστάρει στο Instagram της.

russian_q


Κλείσιμο


Οι εικόνες που δείχνουν το πρόσωπο της 34χρονης κάτω από τον έντονο φωτισμό τη βραδιά των καλλιστείων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας κοροϊδευτικά σχόλια. «Αν είναι αυτή η νίκητρια, φοβάμαι να δω τις αναπληρωματικές» έγραψε ένας σχολιαστής. «Μήπως ήταν η μόνη διαγωνιζόμενη;» διερωτήθηκε ένας άλλος. «Η Ρωσία λέει ψέματα για τα πάντα, ακόμα και για την εμφάνιση» ισχυρίστηκε ένας τρίτος, επιχειρώντας να συνδυάσει την καζούρα με τα αντιπολεμικά του συναισθήματα.



Οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη Ρωσία από τη νίκη της Όσκαρ ανάγκασαν τους διοργανωτές του διαγωνισμού να προβούν σε επεξηγηματικές δηλώσεις. Σύμφωνα με την Ιρίνα Κιρσάνοβα, που μίλησε σε τοπικό μέσο, ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε το κοινό ήταν μεγάλη έκπληξη για εκείνη. «Στις επίσημες φωτογραφίες του διαγωνισμού είναι πολύ όμορφη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν κακή, τραβήχτηκε από χαμηλά. Δείχνει πολύ διαφορετική. Όλη η κριτική επιτροπή είχε ξετρελαθεί με εκείνη».

Μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Νατάλια online:

natalya
natalya_2
natalya_3
natalya_4


Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα κριτήρια για συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν αρκετά πιο ελαστικά από τις περασμένες χρονιές, αφού οι διοργανωτές ήθελαν να δημιουργήσουν έναν πιο ανοιχτό και συμπεριληπτικό διαγωνισμό. Συνολικά 83 γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή, με την Όσκαρ να κερδίζει την πρώτη θέση, αφού ερμήνευσε στη σκηνή το τραγούδι «Είμαι η Mrs Russia σας».

Η 34χρονη είναι καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας αλλά και τραγουδίστρια και ζει με τον σύζυγό τους και την μικρή τους κόρη. Όσο για τα μυστικά της ομορφιάς της, είχε αναφέρει στις συνεντεύξεις της για τα καλλιστεία ότι γυμνάζεται 2-3 φορές την εβδομάδα και αποφεύγει τα γλυκά. «Αυτός ο τρόπος ζωής με βοηθά να δείχνω όμορφη χωρίς έναν υπερβολικά μεγάλο αριθμό επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής. Ζω μια κανονική ζωή και έχω τη δική μου, φυσική ομορφιά» είχε πει χαρακτηριστικά η 34χρονη.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριο ξύλο σε συναυλία τράπερ στη Θεσσαλονίκη

Η «ασφαλής αυτοδυναμία» και τα δύο σενάρια για τα κόμματα δεξιά της ΝΔ

Με ποιο ρήγμα συνδέεται ο σεισμός στην Αταλάντη και γιατί το παρελθόν της περιοχής «τρομάζει» τους ειδικούς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης