Mrs Russia: Άγρια καζούρα online για τη νικήτρια των καλλιστείων - Άλλη στο Instagram και άλλη... στη ζωή

Mrs Russia: Άγρια καζούρα online για τη νικήτρια των καλλιστείων - Άλλη στο Instagram και άλλη... στη ζωή

Η Νατάλια Όσκαρ χαρακτηρίστηκε «πλαστική» και «τρομακτική», με τις φωτογραφίες της από τη βραδιά του διαγωνισμού να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Άγρια καζούρα στη Mrs Russia - Άλλη στο Instagram και άλλη... στη ζωή
miss_russia_insta_vs_reality_xr
Ένας διαγωνισμός ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Μόσχα έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στα ρωσικά όσο και τα διεθνή social media, με εκατοντάδες σχολιαστές να βάζουν στο στόχαστρο και να «πυροβολούν εν ψυχρώ» τη διαγωνιζόμενη που στέφθηκε τελικά «Mrs Russia».

Η Νατάλια Όσκαρ, νικήτρια των καλλιστείων στα οποία συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες, δήλωσε πανευτυχής στο Instagram για τη σημαντική αυτή διάκριση, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή αλλά και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Δυστυχώς όμως, οι συμπατριώτες της δεν είδαν με καλό μάτι τη νίκη της, αφού, αμέσως αφού ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς, τα ρωσικά social media πλημμύρισαν με μηνύματα οργής και απογοήτευσης.



«Ούτε το στέμμα δεν μπορούσε να επισκιάσει τα φουσκωμένα χείλη της», «Καμία με λιγότερη σιλικόνη δεν βρήκατε;», «Καλά, τυφλοί είναι οι κριτές;» ήταν μερικά από τα σχόλια των θεατών του διαγωνισμού, που θεώρησαν ότι ήταν άδικο για τις άλλες συμμετέχουσες να επιλεγεί ως νικήτρια μια γυναίκα με τόσο μεγάλη... αγάπη για τις πλαστικές επεμβάσεις.

russian_q
Κλείσιμο


Κάτι άλλο που προκάλεσε εξαιρετικά μεγάλη εντύπωση στους χρήστες των social media ήταν η έντονη διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες της Όσκαρ από τη βραδιά των καλλιστείων, σε σχέση με εκείνες που είναι αναρτημένες στο προφίλ της στο Instagram. Αρκετοί σχολιαστές κριτίκαραν έντονα τη «Mrs Russia» για τις «παραπλανητικές» αναρτήσεις της online, συγκρίνοντάς την εμφάνισή της σε αυτές με τις διόλου κολακευτικές εικόνες από τη βραδιά του τελικού.



Μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ποστάρει η Νατάλια online:

natalya
natalya_2
natalya_3
natalya_4



Σύμφωνα με το πρακτορείο NEXTA, μετά τον σάλο που προκάλεσε η επιλογή της Νατάλια Όσκαρ ως νικήτριας των καλλιστείων, οι διοργανωτές του διαγωνισμού «Μrs Russia 2023» εξέδωσαν ανακοίνωση όπου κάνουν λόγο για «κακές φωτογραφίες από λάθος γωνία λήψης» που αλλοιώνουν την εικόνα της καλλονής.

«Φέτος αποφασίσαμε να απλοποιήσουμε τα κριτήρια για τις συμμετέχουσες, αφού αυτός δεν είναι ένας διαγωνισμός ομορφιάς για μοντέλα αλλά για παντρεμένες γυναίκες. Μας εξέπληξε πολύ η αντίδραση του κοινού. Οι φωτογραφίες ήταν κακές, τραβήχτηκαν από χαμηλά. Αυτό το άτομο είναι πολύ διαφορετικό στην πραγματική ζωή», δήλωσε ένας από τους διοργανωτες.


Mε πληροφορίες από Ria Novosti, ΝΕΧΤA


Δείτε βίντεο: Άγρια καζούρα στη Mrs Russia - Άλλη στο Instagram και άλλη... στη ζωή
Άγρια καζούρα στη Mrs Russia - Άλλη στο Instagram και άλλη... στη ζωή


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία και Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για την «οικολογική γενοκτονία» στο φράγμα Νόβα Καχόφκα

Αυξημένη επαγρύπνηση για την κινητικότητα στον Έβρο – Άνοιξαν τα κανάλια επικοινωνίας με την Τουρκία

Ηλιοφάνεια με 30άρια σήμερα - Πού αναμένονται βροχές

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης