Ελον Μασκ: Ξεσάλωσε σε πάρτι στο Μεξικό, κοιμήθηκε στο Tesla του και μετά συνάντησε τον Μακρόν

Ελον Μασκ: Ξεσάλωσε σε πάρτι στο Μεξικό, κοιμήθηκε στο Tesla του και μετά συνάντησε τον Μακρόν

Δείτε το βίντεο που τον δείχνει να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς στο κατάμεστο κλαμπ «Exposition Park» - Οι καουμπόικες μπότες και το άυπνο βλέμμα του

elon-musk-emanouel-macro
Αφού χόρευε ασταμάτητα σε συναυλία στο Μεξικό, ο «Mr Τesla» Έλον Μασκ παραδέχθηκε στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, μόλις τον συνάντησε στο Ελιζέ ότι κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο προτού βρεθούν τετ α τετ.

Αξύριστος, με τις καουμπόικες μπότες του, αλλά φορώντας κοστούμι και γραβάτα, ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας εμφανίστηκε χθες χαμογελαστός στη συνάντηση που είχε με τον ηγέτη της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Λίγες ώρες προτού μεταβεί στο Παρίσι, ο Μασκ εθεάθη να ξεσαλώνει στην πίστα ενός πολυτελούς θέρετρου στο «Cabo San Lucas» του Μεξικού, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph». Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας παρακολούθησε τη συναυλία του Βοσνιογερμανού DJ Μλάντεν Σόλομουν στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο «Exposition Park». Στη συναυλία ήταν παρόντες δέκα χιλιάδες άτομα.
Dishevelled Elon Musk meets French President after night of clubbing in Mexico
  

Ένα tweet από την εφημερίδα «Telegraph» δείχνει τον Έλον Μασκ να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς στο κατάμεστο κλαμπ. Μπορεί πάντως χθες να ήταν αξύριστος, όμως ο Νοτιοαφρικανός Μίδας πρόλαβε και άλλαξε ρούχα να διαβεί το κατώφλι του Ελιζέ. Έβγαλε το τζιν με το t- shirt που φορούσε στη συναυλία και ντύθηκε ανάλογα με την περίσταση. Φόρεσε κοστούμι και γραβάτα όμως δεν έβγαλε τις καουμπόικες μπότες του.
Elon Musk reçu à l’Élysée : « Nous avons tant à faire ensemble », estime Emmanuel Macron
 

Μετά τη 45λεπτη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο των Ηλυσίων με τον Μακρόν, ο Μασκ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Tesla θα κάνει «σημαντικές επενδύσεις» στη Γαλλία στο μέλλον, χωρίς όμως να δώσει χρονοδιάγραμμα.
Κλείσιμο
27183332

«Καμία ανακοίνωση σήμερα, αλλά είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον πρόεδρο Μακρόν και τη γαλλική κυβέρνηση και το πόσο φιλόξενοι είναι οι Γάλλοι », είπε στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρόεδρος έγραψε στο Twitter για τη συνάντησή του με τον Μασκ. «Μιλήσαμε για τη σημαντική πρόοδο της Γαλλίας στους τομείς των ηλεκτρικών οχημάτων και της ενέργειας. Μιλήσαμε επίσης για την ψηφιακή τεχνολογία. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε μαζί».
27183341

Εκτός από το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχαν χθες Μακρόν και Μασκ, τα γαλλικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας παραδέχεται ότι κοιμάται σε περίεργες τοποθεσίες.  Στο παρελθόν είχε πει ότι είχε κοιμηθεί «στρωματσάδα» σε εργοστάσια της Tesla για να δείξει ότι δούλευε σκληρά αντί να κάνει διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Οδηγός για τις εκλογές: Πού ψηφίζω, μέχρι πόσους σταυρούς βάζω – Τι ισχύει για ετεροδημότες, εκλογικές άδειες

28χρονος απατεώνας πήρε €83.000 από 35χρονη σε 17 ημέρες - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης