Προεκλογικό show Ερντογάν: Οδήγησε το πρώτο εγχώριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Προεκλογικό show Ερντογάν: Οδήγησε το πρώτο εγχώριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Μέσα της αντιπολίτευσης σχολίαζαν δεικτικά πως «οι αστυνομικοί και τα μέλη της προσωπικής φρουράς του Τούρκου προέδρου, ήταν περισσότεροι από τον κόσμο» που υποδέχτηκε τον Ερντογάν σε πόλη της Προύσας

car21
Προεκλογικό show του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν στην πόλη Προύσσα, με το πρώτο εγχώριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg, που παρουσιάζει ως ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της κυβέρνησης του.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατέφτασε στην πόλη Τζεμλίκ της επαρχίας Προύσας, οδηγώντας ένα κόκκινο TOGG, για την τελετή θεμελίωσης του τοπικού εργοστασίου μπαταριών. Η οροφή του αυτοκινήτου ήταν γεμάτη από γαρύφαλλά και ροδοπέταλα, που έραιναν οι οπαδοί του Ερντογάν που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ωστόσο, μέσα της αντιπολίτευσης σχολίαζαν δεικτικά πως «οι αστυνομικοί και τα μέλη της προσωπικής φρουράς του Τούρκου προέδρου, ήταν περισσότεροι από τον κόσμο».
Στις αρχές Απριλίου το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg, μοντέλο T10X, παραδόθηκε με κάθε επισημότητα στον πρόεδρο Ερντογάν, ο οποίος το οδήγησε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Εμινέ.
car21
car45

Κλείσιμο
Η τιμή του ξεκινά από 46.000 ευρώ και φθάνει τις 60.000 ευρώ. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με τους αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτονομία 314 ή 523 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την Togg.


Ειδήσεις σήμερα:

Η εκεχειρία στο Σουδάν ανοίγει το «παράθυρο» για επαναπατρισμό και άλλων Ελλήνων εγκλωβισμένων

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια

«Κλειδώνουν» οι επιλογές Μητσοτάκη για το Επικρατείας - Η ΝΔ κάνει rebound μετά τα Τέμπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης