Ρωσία: Ο πρόεδρος της βουλής κατηγορεί δυτικούς ηγέτες ότι έχουν αίμα στα χέρια τους

Ρωσία: Ο πρόεδρος της βουλής κατηγορεί δυτικούς ηγέτες ότι έχουν αίμα στα χέρια τους

Η υποστήριξη στον Ζελένσκι έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός «τρομοκρατικού κράτους» στο κέντρο της Ευρώπης, προσθέτει ο Βιατσεσλάβ Βολόντιν

volodin
Ο πρόεδρος της ρωσικής βουλής δήλωσε σήμερα πως δυτικοι ηγέτες έχουν αίμα στα χέρια τους επειδή υποστηρίζουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και πως αυτή η υποστήριξη έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός «τρομοκρατικού κράτους» στο κέντρο της Ευρώπης.

Ο Βιατσεσλάβ Βολόντιν, ένας σύμμαχος του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε πως ο φόνος του εξέχοντος μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι, ο οποίος έγραφε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, το σαββατοκύριακο στην Αγία Πετρούπολη ήταν μια «πράξη τρομοκρατίας» που έγινε από το Κίεβο.

«Η υποστήριξη της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών προς τις αρχές του Κιέβου έχει οδηγήσει στη δημιουργία ενός τρομοκρατικού κράτους στο κέντρο της Ευρώπης», έγραψε ο Βολόντιν στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

«Το αίμα των νεκρών και των τραυματιών είναι στα χέρια του (αμερικανού προέδρου Τζο) Μπάιντεν, του (γάλλου προέδρου Εμανουέλ) Μακρόν, του (γερμανού καγκελαρίου Όλαφ) Σολτς και άλλων αρχηγών κρατών που υποστηρίζουν το καθεστώς του Ζελένσκι», πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που η προτομή «βόμβα» εκρήγνυται στα χέρια του Ρώσου μπλόγκερ στην Αγία Πετρούπολη

Έξω εδώ και μία βδομάδα ο Σειραγάκης που ασέλγησε σε 36 ανήλικους

Ληστεία σε μίνι μάρκετ με λεία €1.500 και 10.000 τσιγάρα - «Φοβόμαστε για τη ζωή μας» (βίντεο) 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης