Άντονι Μπλίνκεν: Στην Ελλάδα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ τον Φεβρουάριο - Γιατί έρχεται στην Αθήνα
Η επίσκεψη του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα θα γίνει στις 20 και 21 Φεβρουαρίου
Στην Ελλάδα έρχεται ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, μέσα στον Φεβρουάριο.
Ο Μπλίνκεν θα βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο μιας σημαντικής περιοδείας που θα κάνει σε Ελλάδα, Τουρκία και Ισραήλ και πρόκειται για μια επίσκεψη που το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προγραμμάτιζε καιρό τώρα. Η επίσκεψή του στην Ελλάδα θα γίνει στις 20 και 21 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που μίλησε στο Star, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα λάβει μέρος στον στρατηγικό διάλογο Ελλάδας και ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα την ίδια περίοδο θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση 3+1 μεταξύ της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Κύπρου και των Ηνωμενων Πολιτειών.
Πηγή από το Αμερικανικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή είναι στρατηγικής σημασίας για την Ουάσιγκτον, καθώς είναι μια συνάντηση που θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.