Μοσχάτο: «Δεν είχε στον ήλιο μοίρα, πού τα βρήκε αυτή τα λεφτά;» λέει συγγενής της 47χρονης

Μοσχάτο: «Δεν είχε στον ήλιο μοίρα, πού τα βρήκε αυτή τα λεφτά;» λέει συγγενής της 47χρονης

Ο συγγενής δηλώνει σοκαρισμένος και αρνείται να πιστέψει πως εκείνη έχει κάνει το έγκλημα

logistis-gynaika_2
Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα έναν 50χρονο και τη 47χρονη να ισχυρίζεται πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Από την πλευρά του, σοκαρισμένος δηλώνει συγγενής της 47χρονης με τα όσα έχουν διαδραματιστεί στο Μοσχάτο και αρνείται  να πιστέψει πως εκείνη έχει προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

«Δεν το γνώριζα, ακόμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ το γνώριζα από πολύ μικρό, από τότε που πηγαίνανε τα δύο τους σχολείο (σ.σ. με πρώην σύζυγο). Είχαν κάποιο δεσμό που έφτασε στον γάμο. Κάτι δεν πήγε καλά αφού έκαναν τρία παιδιά και χώρισαν», ανέφερε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, ήταν ένα πουλάκι.  Ο άνθρωπος καμία φορά δεν ξέρω σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει και να κάνει κάτι το οποίο και πάλι δεν πιστεύω ότι έχει κάνει», πρόσθεσε. «Πού τα βρήκε τα λεφτά αυτή; Πού τα βρήκε; Αφού το κορίτσι αυτό δεν είχε στον ήλιο μοίρα» κατέληξε ο συγγενής της 47χρονης.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpve0iwrkhy1)

Το χρονικό

Ένας 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο. Κατά την περιγραφή της 47χρονης που συνελήφθη, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον 50χρονο στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Κλείσιμο
Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος, ο οποίος κατά την ίδια ήταν ασφαλιστής και λογιστής, της «έφαγε» χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την 47χρονη, σημειώθηκε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 47χρονης μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω». Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα» με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του την ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του άνδρα.

Η ίδια φέρεται να έχει πει, επίσης, στην κατάθεσή της ότι όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Ειδήσεις σήμερα:

Μοσχάτο - Νέες αποκαλύψεις: Ο 50χρονος ασφαλιστής είχε εξαπατήσει και εταιρεία leasing

Ηλεκτρική ενέργεια: Νέα πτώση στην τιμή του ρεύματος αύριο - Από τις χαμηλότερες στην ΕΕ

Μητσοτάκης: Η συζήτηση με περιπατητή και ο «χρησμός» για το ραντεβού με τις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης