"Ανακούφιση" στο Σοσιαλιστικό Κόμμα για τον Στρος-Καν

"Ανακούφιση" στο Σοσιαλιστικό Κόμμα για τον Στρος-Καν

Η απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που άφησε ελεύθερο χωρίς εγγύηση τον Ντομινίκ Στρος-Καν "ήταν για εμάς μια στιγμή έντονης ανακούφισης"

Ιδού η νέα Ferrari 458 Italia!
"Ανακούφιση" στο Σοσιαλιστικό Κόμμα για τον Στρος-Καν
Η απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που άφησε ελεύθερο χωρίς εγγύηση τον Ντομινίκ Στρος-Καν "ήταν για εμάς μια στιγμή έντονης ανακούφισης" δήλωσε απόψε ο εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας, Μπενουά Αμόν.

"Το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας είναι ότι ο εισαγγελέας αναγνωρίζει πως υπάρχουν ισχυρές αμφιβολίες για τα λεγόμενα της ενάγουσας", είπε ο Αμόν.

Κλείσιμο
"Εξ ονόματος όλου του Σοσιαλιστικού Κόμματος και πολλών Γάλλων θα ήθελα να σας πω πόση ανακούφιση αισθανθήκαμε βλέποντας τον Ντομινίκ Στρος-Καν μαζί με την Αν Σενκλέρ να βγαίνουν από το δικαστήριο, να αφήνεται ελεύθερος και να αίρονται ορισμένοι από τους περιορισμούς που του είχαν επιβληθεί και κυρίως ο κατ' οίκον περιορισμός", συνέχισε ο εκπρόσωπος.

"Δεν έχει ξαναβρεί ακόμη όλη την ελευθερία του αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια σηαμντική ελευθερία και για εμάς είναι μεγάλη ανακούφιση να τον βλέπουμε σε αυτήν την κατάσταση. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του, με τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τους οικείους του που έζησαν αυτή τη δοκιμασία στο πλευρό του", πρόσθεσε.

"Ωστόσο οι αρχές δεν ήραν την κατηγορία. Θα περιμένουμε λοιπόν τις 18 Ιουλίου για να πληροφορηθούμε τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση", κατέληξε ο Αμόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης