Μελόνι: Το Σχέδιο Ανάκαμψης δεν είναι αρκετό - Η ΕΕ πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, ιδίως στην ενέργεια
Η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν, λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και στον τρόπο αντιμετώπισής τους
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, κατά την παρέμβασή της σε μια εκδήλωση της ιταλικής τοπικής αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν, λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και στον τρόπο αντιμετώπισής τους.
Πιο αναλυτικά, η επικεφαλής της νέας ιταλικής κυβέρνησης τόνισε πως «είναι σαφές σε όλους ότι το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, πλέον, δεν είναι αρκετό», διότι «δεν ήταν δυνατόν να λάβει υπόψη τις συνέπειες που ο πόλεμος στην Ουκρανία είχε επί των οικονομιών των χωρών μας. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να καταβληθούν μεγαλύτερες προσπάθειες, αρχίζοντας από την αύξηση του κόστους της ενέργειας».
Η Τζόρτζια Μελόνι συμπλήρωσε, πάντως, ότι «το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ιταλίας αποτελεί σημαντική ευκαιρία, «υπό τον όρο να μην πάνε χαμένες οι ευκαιρίες του».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.