Ρωσία: Η στιγμή που πολίτες βρίσκουν ζωντανό τον πιλότο του Su-34 που συνετρίβη στο Γιεΐσκ - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Η στιγμή που πολίτες βρίσκουν ζωντανό τον πιλότο του Su-34 που συνετρίβη στο Γιεΐσκ - Δείτε βίντεο

H Ρωσία ισχυρίζεται ότι το μαχητικό συνετρίβη στην πόλη Γιεΐσκ στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι επρόκειτο να επιτεθεί στην Ουκρανία

ptwsi_aeroskafous_xr
Τις τελευταίες στιγμές του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-34 που συνετρίβη το βράδυ της Δευτέρας μπροστά από πολυκατοικία στην πόλη Γιεΐσκ, στη νότια Ρωσία, καταγράφει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το μαχητικό βομβαρδιστικό απογειώθηκε από την πόλη Γιεΐσκ, κοντά στα ουκρανικά σύνορα, το βράδυ της Δευτέρα και λίγες στιγμές αργότερα συνετρίβη, «λούζοντας» με καύσιμα το πολυώροφο κτίριο και προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά. Συνολικά 15 άτομα έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της συντριβής.



Και οι δύο πιλότοι κατάφεραν να εκτιναχθούν με ασφάλεια από το Su-34 προτού συντριβεί στο έδαφος, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η συντριβή είναι αναπόφευκτη. Βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνει τη στιγμή που πολίτες πλησιάζουν τον έναν από τους δυο πιλότους στο έδαφος. «Σας κατέρριψαν;» ρωτάει ένας από αυτούς, για να λάβει αρνητική απάντηση από τον πιλότο.

Ο Ρωσικός Στρατός είπε ότι ο κινητήρας του αεροσκάφους πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της απογείωσής του για μια εκπαιδευτική πτήση. Άλλοι ισχυρίζονται ωστόσο ότι το Su-34 επρόκειτο να επιτεθεί στην Ουκρανία, γεγονός που εξηγεί και τα πυρομαχικά που μετέφερε και τα οποία εξερράγησαν κατά τη συντριβή.

Κλείσιμο


Η πόλη όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία βρέχεται από την Αζοφική Θάλασσα και ανήκει στην περιφέρεια Κρασνοντάρ, βρίκσεται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και αντίκρυ στη Μαριούπολη.





Ειδήσεις σήμερα:

38χρονη κατήγγειλε πέντε λεπτά φρίκης στον Κολωνό από 44χρονο που την βίασε παρά φύσιν

Βίντεο: Σάλος για το προκλητικό twerking δίπλα σε πισίνα γεμάτη παιδιά

Κρύο και πείνα «επιστρατεύει» ο Πούτιν, με φόντο την τελική σύγκρουση στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης