Κολωνός: 38χρονη κατήγγειλε βιασμό παρά φύσιν από 44χρονο - Τα πέντε λεπτά φρίκης

Κολωνός: 38χρονη κατήγγειλε βιασμό παρά φύσιν από 44χρονο - Τα πέντε λεπτά φρίκης

Η 38χρονη είχε γνωρίσει τον 44χρονο μέσω διαδικτύου

viasmos-kataggelia-kolonos
Συνομιλούσαν μέσω διαδικτύου, έκλεισαν ραντεβού στο Παγκράτι, την οδήγησε στο σπίτι του στον Κολωνό και είχαν σεξουαλική επαφή. Όμως ο 44χρονος, αντί να σεβαστεί την άρνηση της 38χρονης να μην προχωρήσει σε παρά φύσιν πράξη, όπως της ζήτησε, την καθήλωσε με τα χέρια του και ολοκλήρωσε το ανατριχιαστικο του έργο.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ μετέβη την επόμενη μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα και κατάγγειλε το περιστατικό. Το απίστευτο είναι ότι οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του ανθρώπου που τον κατάγγειλε ως βιαστή της η 38χρονη, δεν τον βρήκαν και όταν τον κάλεσαν στο τηλέφωνο να πάει στο τμήμα και πέρασε το κατώφλι του Τ.Α Κολωνού, του πέρασαν χειροπέδες.

Την απίστευτη υπόθεση με θύμα την 38χρονη και δράστη έναν τύπο που γνώρισε από το διαδίκτυο και όπως καταγγέλλει τη βίασε, φέρνει στο φως το protothema.gr.

Τα πέντε λεπτά της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου. Η 38χρονη συναντήθηκε με τον 44χρονο στην περιοχή του Παγκρατίου και στη συνέχεια με το μηχανάκι του μετέβησαν στην οικία του στον Κολωνό.

Εκεί, όπως η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, όπως χαρακτηριστικά είπε, για 8 λεπτά και στη συνέχεια ο δράστης της ζήτησε να προχωρήσουν σε μία πράξη την οποία όμως η ίδια αρνήθηκε. Προσπάθησε να τη μεταπείσει, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη και του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να προχωρήσει.

Τότε εκείνος αντί να σεβαστεί την άρνησή της, προχώρησε σε παρά φύσιν σεξουαλική επαφή και για πέντε ολόκληρα λεπτά σύμφωνα με την κατάθεσή της η γυναίκα ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη.

Κλείσιμο
Μετά από όλα όσα είχε υποστεί, μάζεψε τα κομμάτια της, πήγε στο σπίτι της και στις 17 του μηνός στις 21:20 το βράδυ μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας του Κολωνού και κατάγγειλε το συμβάν.

Αστυνομικοί πήγαν στην οικία που τους υπέδειξε η γυναίκα, δεν κατάφεραν, όμως, να τον βρουν. Στη συνέχεια τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο και όταν ο ίδιος απάντησε, του ζήτησαν να μεταβεί στο τμήμα για μια προσωπική του υπόθεση. Ανυποψίαστος για την καταγγελία πήγε και εκεί οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Χωρίς δεύτερη αναμνηστική δόση το 80% των άνω των 60 - Ανησυχία για την «διπλή απειλή» με γρίπη

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε γιατί έχει να κάνει σεξ από το 2016


Βιασμός 12χρονης: Με 35 ονόματα η «κόκκινη λίστα» της ΕΛΑΣ - Στο επίκεντρο ο 40χρονος διαχειριστής οίκου ανοχής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης