Κριμαία: Ρώσος δικαστής σε υποθέσεις της Gazprom και της κόρης του Καντίροφ ο ένας από τους νεκρούς στην έκρηξη της γέφυρας

Κριμαία: Ρώσος δικαστής σε υποθέσεις της Gazprom και της κόρης του Καντίροφ ο ένας από τους νεκρούς στην έκρηξη της γέφυρας

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν άλλα τέσσερα άτομα - Ο οδηγός του φορτηγού και οι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο με οδηγό τον Ρώσο δικαστή

krimaia-ekrixi
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από ρωσικά μέσα ενημέρωσης τα ονόματα των τεσσάρων ατόμων που σκοτώθηκαν στην έκρηξη της γέφυρας Κερτς στην Κριμαία για την οποία ο Πούτιν έχει κατηγορήσει τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

Crimea Bridge Hit By Explosion 🧨😳 #crimea #ukraine #ukrainecrisis #ukrainewar #ukrainerussia #kerch


Ανάμεσα στους νεκρούς ο 42χρονος δικαστής Σεργκέι Μασλόφ ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν ο οδηγός της μαύρης Cadillac Escalade που φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα να περνάει δίπλα στο φορτηγό στο οποίο βρίσκονταν τα εκρηκτικά.

rosos-dikastis
Ο Ρώσος δικαστής, Σεργκέι Μασλόφ


Κλείσιμο
Ο Ρώσος δικαστής στο παρελθόν είχε προεδρεύσει σε υποθέσεις για την κόρη του στενού συνεργάτη του Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ, αλλά και της Gazprom.

O Μασλόφ φέρεται να είχε πει σε συναδέλφους του ότι θα πήγαινε για διακοπές στην Κριμαία όπου διατηρούσε ένα κτήμα.

Πηγές από τον χώρο της δικαιοσύνης χαρακτήρισαν τον 42χρονο δικαστή ως «ασυνήθιστα ανοιχτόμυαλο και αδιάφθορο» σε «ευαίσθητες υποθέσεις» ίδιως όσον αφορά εταιρικές διαφωνίες.

Κανάλι στο Telegram υποστήριξε, αν και χωρίς αποδείξεις, το σενάριο το αυτοκίνητο του ρώσου δικαστή να ήταν αυτό που μετέφερε τα εκρηκτικά αφενός λόγω των υποθέσεων που χειριζόταν και αφετέρου λόγω του αυτοκινήτου που οδηγούσε σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το όχημά του δεν θα ελεγχόταν από τις δυνάμεις ασφαλείας στην γέφυρα.

Μαζί με τον Ρώσο δικαστή στο αυτοκίνητο επέβαιναν - και επίσης έχασαν τη ζωή τους - ο 53χρονος ιστορικός Έντουαρν Τσουτσάκιν με την 33χρονη σύζυγό του, Ζόγια Σοφρόνοβα, αλλά και ο 26χρονος γυμναστής Γκλεμπ Οργκέτκιν.

krimaia-nekroi1
H 33χρονη Ζόγια Σοφρόνοβα και ο σύζυγός της ο 53χρονος ιστορικός Έντουαρν Τσουτσάκιν
krimaia-nekroi2
Ο 26χρονος γυμναστής Γκλεμπ Οργκέτκιν


Σύμφωνα με την Moskovsky Komsomolets το αυτοκίνητο με οδηγό τον Μασλόφ βρέθηκε στην θάλασσα μετά την έκρηξη και την κατάρρευση μέρους της γέφυρας με τις σορούς των επιβαινόντων σε αυτό να ανασύρονται από το νερό.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέο επιδημικό κύμα κορωνοϊού - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του


«Πορεία προς τον λαό» ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος

Τζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης