Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν χθες βράδυ ηΤζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξήγησε γιατί δεν την έχουμε δει σε καμία τηλεοπτική δουλειά.
«Χρόνια έχει να μου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα! Δεν στερήθηκα από φλερτ, είμαι χορτάτος άνθρωπος. Από όλα έχω ζήσει. Είμαι χορτασμένη. Δεν είναι πια τα πράγματα όπως ήταν. Δεν μπορείς να ερωτευτείς. Να γνωρίσεις που; Παλιά βγαίναμε έξω και γνωρίζαμε κόσμο», είπε η Τζόυς Ευείδη για την προσωπική της ζωή.
Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της εκφράζοντας το παράπονό της που δεν συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική δουλειά.
«Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνο μου για τηλεοπτικές σειρές. Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά. Δεν στο λέω με κλάμα, δεν μου αρέσει το ζητιάνεμα. Ίσως δεν ήταν η ώρα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Δεν με θέλουν πια. Αν πρέπει να το αποδώσω κάπου είναι ότι δεν είναι πια τα χρόνια της κωμωδίας. Είναι πιο πολύ τα χρόνια του καθημερινού. Δεν έχει ο κόσμος ανάγκη από τις κωμωδίες;», είπε η ηθοποιός.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.