Τυφώνας Ίαν: Η φωτογραφία με την τζαμαρία που έγινε viral

Τυφώνας Ίαν: Η φωτογραφία με την τζαμαρία που έγινε viral

«Το καλύτερο δωρεάν marketing» σχολίασαν οι χρήστες των social media - 85 οι νεκροί από τον τυφώνα στη Φλόριντα

ian-photo
Τις πληγές που άφησε πίσω του ο τυφώνας Ίαν μετράει η πολιτεία της Φλόριντα καθώς ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 80 και τα παράπονα για την αντίδραση των αρχών να μεγαλώνουν.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, η εικόνα μιας τζαμαρίας που άντεξε την πίεση από τον τεράστιο όγκο νερού που έπεσε έχει γίνει viral και χρησιμοποιείται από τους χρήστες των social media ως μέσο για να ξεχαστεί ο πόνος και η καταστροφή που άφησε πίσω του ο τυφώνας Ίαν.

Η φωτογραφία φέρεται να έχει καταγραφεί στην παραλία Naples στη Φλόριντα από την ένοικο του σπιτιού με τους χρήστες των social media να σπεύδουν να σχολιάσουν και τους περισσότερους να επικεντρώνονται στο δωρεάν marketing για την εταιρεία κατασκευής της.


Κλείσιμο










Ο φόβος είνα ότι ο αριθμός των νεκρών από τον τυφώνα Ίαν θα αυξηθεί - o απολογισμός τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/10) έκανε λόγο για 85 νεκρούς -  καθώς τα νερά θα υποχωρούν και οι ομάδες διάσωσης θα μπορούν να πλησιάσουν σε αποκλεισμένες μέχρι σήμερα περιοχές.

Την περιοχή αναμένεται να επισκεφθεί την Τετάρτη και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, με το προεδρικό ζεύγος να επισκέπτεται σήμερα και το Πουέρτο Ρίκο, την περιοχή που πρώτη χτυπήθηκε από τον τυφώνα ο οποίος στην κορύφωσή του ανέπτυξε ανέμους ταχύτητας έως 240χλμ./ώρα.

Ενδεικτική του μεγέθους της καταστροφής είναι η εκτίμηση των ασφαλιστικών εταιρειών ότι οι αποζημιπώσεις από το πέρασμα του τυφώνα Ίαν αναμένεται να κυμναθούν από τα 28 δισ. δολάρια έως τα 47 δισ. δολάρια.

Hurricane Ian leaves thousands homeless in Florida


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης