Βασίλισσα Ελισάβετ: Μια αράχνη βρέθηκε πάνω... στο φέρετρο και περπάτησε στο σημείωμα του Καρόλου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μια αράχνη βρέθηκε πάνω... στο φέρετρο και περπάτησε στο σημείωμα του Καρόλου

Η ύπαρξη της αράχνης έγινε ορατή από τους χρήστες των social media που την είδαν να περπατάει πάνω στο σημείωμα που είχε αφήσει ο βασιλιάς Κάρολος  δίπλα από το αυτοκρατορικό στέμμα

spider_-_coffin
Τον γύρο των social media κάνουν φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν μια αράχνη να περπατάει πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της κηδείας της. Η ύπαρξη της αράχνης έγινε ορατή από τους χρήστες των social media που την είδαν να περπατάει πάνω στο σημείωμα που είχε αφήσει ο βασιλιάς Κάρολος  δίπλα από το αυτοκρατορικό στέμμα.

«Η πιο διάσημη αράχνη του κόσμου», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη των social media ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός. Επωφελείται από καλύτερη τηλεοπτική κάλυψη σε σχέση με άλλων ανθρώπων που βρίσκονται στην κηδεία, γράφει ο «Guardian», δείχνοντας μια φωτογραφία ενός παιδιού, το πρόσωπο του οποίου κρύβεται πίσω από ένα κερί.
Κλείσιμο
Από την πλευρά της η Telegraph αναφέρει ότι η παρουσία της αράχνης αποτελεί μια υπενθύμιση: πάντα μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις, ακόμα και μετά από τόσο προσεκτικό προγραμματισμό.



Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε χωράφι στη Θήβα

Θρίλερ στην Αθήνα: Εγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον φονιά της κόρης του

Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης