Αργεντινή: Συνελήφθη άνδρας που σημάδεψε με όπλο την αντιπρόεδρο - Δείτε βίντεο

Αργεντινή: Συνελήφθη άνδρας που σημάδεψε με όπλο την αντιπρόεδρο - Δείτε βίντεο

Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν την εικόνα του 35χρονου Βραζιλιάνου καθώς σημάδευε στο κεφάλι την Κριστίνα Κίρσνερ - Άγνωστο παραμένει το κίνητρο

christina_fernadez_attempt_xr
Οι αρχές της Αργεντινής συνέλαβαν χθες Πέμπτη άνδρα διότι έστρεψε πυροβόλο όπλο εναντίον της αντιπροέδρου της χώρας καθώς η Κριστίνα Κίρσνερ επέστρεφε στο σπίτι της, ανακοίνωσε ο υπουργός Ασφάλειας Ανίμπαλ Φερνάντες.

Αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν την εικόνα του προσώπου αυτού καθώς σημάδευε στο κεφάλι την πρώην πρόεδρο Κίρσνερ καθώς η νυν αντιπρόεδρος έβγαινε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε στην κατοικία της.



«Τώρα το συμβάν θα αναλυθεί από το προσωπικό της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της αστυνομίας», θα εξεταστούν «τα δακτυλικά αποτυπώματα και οι διαθέσεις αυτού του προσώπου», είπε ο υπουργός Φερνάντες.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ασφαλείας, ο άνδρας που αποπειράθηκε να δολοφονήσει την αντιπρόεδρο είναι ο 35χρονος Βραζιλιάνος Φερνάντο Αντρες Σαμπάγκ Μοντιέλ.

Το κίνητρο της επίθεσης είναι άγνωστο. Τη στιγμή της απόπειρας δολοφονίας ο δράστης σηκώνει το αριστερό του χέρι που έχει το όπλο και προσπαθεί να πυροβολήσει.

Η Κριστίνα Κίρσνερ έχει μια ομάδα ασφαλείας 100 ομοσπονδιακών αστυνομικών που είναι το μεγαλύτερο σύστημα ασφαλείας σε όλη την ιστορία της Αργεντινής, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος νεύρων από την Gazrpom: Εντός τριών ημερών η ολοκλήρωση των εργασιών του Nord Stream 1

Σύννεφα στο γάμο Ζιζέλ-Μπρέιντι: Η απόφαση του θρύλου του NFL να επιστρέψει στα γήπεδα... έδιωξε το μοντέλο


Νέα Υόρκη: Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο του αξιωματικού που «ξάπλωσε» με γροθιά μια 19χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης