Νέα Υόρκη: Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο του αξιωματικού που «ξάπλωσε» με γροθιά μια 19χρονη

Νέα Υόρκη: Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο του αξιωματικού που «ξάπλωσε» με γροθιά μια 19χρονη

Η Ταμάνι Κραμ η οποία έπεσε σχεδόν αναίσθητη στο πεζοδρόμιο μετά τη γροθιά που δέχθηκε από τον αξιωματικό Κέντο Κίνσεϊ, φαίνεται πως παρεμβαίνει στη σύλληψη ενός άνδρα και επιτίθεται στον αστυνομικό τον οποίο και χαστουκίζει πριν δεχθεί το χτύπημα που την έβγαλε νοκ άουτ

νεα_υορκη1
Οι αρχές της Νέας Υόρκης έδωσαν στη δημοσιότητα τα πλάνα από τις κάμερες που φέρουν οι αστυνομικοί, μετά το σάλο που ξέσπασε από βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ένας ένστολος χτυπάει στο πρόσωπο μια 19χρονη κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης.

Η Ταμάνι Κραμ η οποία έπεσε σχεδόν αναίσθητη στο πεζοδρόμιο μετά τη γροθιά που δέχθηκε από τον αξιωματικό Κέντο Κίνσεϊ, φαίνεται πως παρεμβαίνει στη σύλληψη ενός άνδρα και επιτίθεται στον αστυνομικό τον οποίο και χαστουκίζει πριν δεχθεί το χτύπημα που την έβγαλε νοκ άουτ.

Το πρώτο βίντεο το οποίο βρίσκεται σε κάμερα που φέρει άλλος αστυνομικός διαρκεί μόλις 19 δευτερόλεπτα, και δείχνει την 19χρονη να τσακώνεται με τον ένστολο προτού τη ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο στο Χάρλεμ την Τρίτη το απόγευμα.

Το δεύτερο βίντεο, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από την κάμερα του Κέντο Κίνσεϊ και διαρκεί 60 δευτερόλεπτα, τον δείχνει να πλησιάζει στο σημείο οπού οι συνάδελφοί του έχουν περάσει χειροπέδες στον 22χρονο Έλβιν Τζέιμς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να ελέγξουν τον ύποπτο, η γυναίκα ορμάει φωνάζοντας τους, με τον Κίνσεϊ να επιχειρεί να την απομακρύνει με το ένα χέρι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Ταμάνι Καμ μάλιστα εξαγριώνεται και αφού σπρώχνει τον αστυνομικό στη συνέχεια φαίνεται να τον χαστουκίζει.

Ο αστυνομικός αντιδράει με ένα κροσέ στο πρόσωπο της 19χρονης η οποία πέφτει με δύναμη στο πεζοδρόμιο, προς έκπληξη αρκετών παρευρισκομένων.

Κλείσιμο
32 Precinct BWC 08/30/22


Σε δήλωση που συνόδευε τη συλλογή βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, η αστυνομία της Νέας Υόρκης, αναφέρει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα ενώ αστυνομικοί από την 32η Περιφέρεια συνέλαβαν κάποιον που «κουβαλούσε στη μέση του ένα παράνομο, γεμάτο ημιαυτόματο όπλο Polymer 80. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, μια γυναίκα που γνώριζε αυτό το άτομο άρχισε να παρεμβαίνει και χτύπησε έναν ντετέκτιβ, ο οποίος απέκρουσε την παρέμβαση της γυναίκας και ανταπέδωσε το χτύπημα».

Η NYPD πρόσθεσε: «Αυτό το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένης της συμπεριφοράς του ντετέκτιβ που χρησιμοποίησε βία, βρίσκεται υπό συνεχή έλεγχο από την Ομάδα Δυνάμεων του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων. Όλα τα στιγμιότυπα από κάμερα της αστυνομίας, καθώς και άλλες βιντεοσκοπήσεις από την περιοχή και καταθέσεις μαρτύρων, συγκεντρώνονται και εξετάζονται».

NYPD officer PUNCHES YOUNG WOMAN IN THE FACE


Η 19χρονη, η οποία κατηγορήθηκε για παρεμπόδιση σύλληψης δεύτερου βαθμού, για επίθεση δεύτερου βαθμού και αντίσταση αφέθηκε ελεύθερη χωρίς εγγύηση.

Στον 22χρονο φίλο της, Έλβιν Τζέιμς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή όπλου δεύτερου βαθμού, αντίσταση στη σύλληψη και κατοχή παράνομων ουσιών που βρέθηκαν πάνω του, με την εγγύηση να ορίζεται στα 300.000 δολάρια, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος νεύρων από την Gazrpom: Εντός τριών ημερών η ολοκλήρωση των εργασιών του Nord Stream 1

H Lukoil αποκλείει το σενάριο αυτοκτονίας του προέδρου της – Επτά Ρώσοι ολιγάρχες πέθαναν το 2022

«Αφού απέτυχε να τη βιάσει μετά την απειλούσε», λέει για τον Φιλιππίδη φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης