Η Ουκρανία αναμένεται να στείλει φορτίο σιτηρών στην Αιθιοπία
Η μεταφορά γίνεται στα πλαίσια της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί με την μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών και της Τουρκίας
Η Ουκρανίααναμένει αύριο, Παρασκευή, την άφιξη ενός πλοίου το οποίο θα φορτώσει σιτηρά που θα μεταφέρει στην Αιθιοπία βάσει της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί με την μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών και της Τουρκίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών της Ουκρανίας.
«Ευχαριστώ την Πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας, είμαστε έτοιμοι να φορτώσουμε περισσότερους από 23.000 τόνους σιτηρών και να τους εξάγουμε στην Αιθιοπία», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Ολεξάντρ Κουμπρακόφ, σε ανάρτησή του στο Twitter.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.