Βρετανία: Γυναίκες καταγγέλλουν «υποβρύχια» σεξουαλική παρενόχληση στην παραλία του Μπράιτον

Βρετανία: Γυναίκες καταγγέλλουν «υποβρύχια» σεξουαλική παρενόχληση στην παραλία του Μπράιτον

Συμμορία ανδρών φέρεται να  παρακολουθούσε δεκάδες γυναίκες και κορίτσια την ώρα που απολάμβαναν το μπάνιο τους λόγω του καύσωνα

plaja-0
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές του Σάσσεξ στη Βρετανία για τον εντοπισμό μιας συμμορίας ανδρών που παρακολουθούσαν γυναίκες που απολάμβαναν το μπάνιο τους σε παραλία του Μπράιτον για να τους επιτεθούν σεξουαλικά... υποβρυχίως.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου υπόπτου και, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», λίγες ώρες αργότερα ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Την περασμένη Τρίτη, όταν ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» στους 40 Βαθμούς Κελσίου και ήταν από τις ζεστές ημέρες στη χώρα, η αστυνομία δέχθηκε δεκάδες καταγγελίες από γυναίκες και κορίτσια, σύμφωνα με τις οποίες, άντρες τις παρενόχλησαν ή τους επιτέθηκαν σεξουαλικά κάνοντας μακροβούτια, έτσι ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπό τους.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, οι ναυαγοσώστες που άκουσαν τα παράπονα δεκάδων κοριτσιών και γυναικών, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

«Η συμμορία των ανδρών έδρασε μεταξύ των ωρών 13:00 και 17:30 μ.μ. (τοπική ώρα) την ώρα που στην παραλία «δεν έπεφτε καρφίτσα...», αναφέρει εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σάσσεξ και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ερευνούν πολλά περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων σε παραλία του Μπράιτον και κάνουν έκκληση σε όσους είδαν κάτι να τους ενημερώσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι αναφέρει η Αστυνομία για τον θάνατο του 22χρονου στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα - Τα αναπάντητα ερωτήματα

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στην ΕΕ για την ενέργεια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε χωρίς μάσκα στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης