Βρετανία: Το χάος στα αεροδρόμια «παραίτησε» τον επιχειρησιακό διευθυντή της EasyJet - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Το χάος στα αεροδρόμια «παραίτησε» τον επιχειρησιακό διευθυντή της EasyJet - Δείτε βίντεο

Ένταση προκαλείται στα αεροδρόμια της χώρας καθημερινά με χιλιάδες επιβάτες να χάνουν τις πτήσεις τους - Για τον πανικό στα αεροδρόμια ευθύνεται η δυσαναλόγη σχέση ανάμεσα στην αυξημένη ζήτηση για ταξίδια με την έλλειψη προσωπικού

easyjet
Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της βρετανικών αερογραμμών «EasyJet», Πίτερ Μπέλιου, εν μέσω έντασης και οργής της επιβατών για τις ακυρώσεις και καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Τη θέση του αναλαμβάνει προσωρινά ο Ντέιβιντ Μόργκαν, όπως αναφέρει το BBC.



Η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Πίτερ Μπέλιου παραιτήθηκε για «να ακολουθήσει άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες και στο μεταξύ δεσμεύεται να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση».

Σημειώνεται ότι, οι αερογραμμές Easyjet έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από ακυρώσεις τους τελευταίους μήνες, ενώ σε καθημερινή βάση ματαιώνονται χιλιάδες πτήσεις.



Γενικά, ο τομέας των αερομεταφορών δυσκολεύεται φέτος να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια εν μέσω ελλείψεων προσωπικού και δυσκολιών απόκτησης άδειας ασφαλείας για τους νέους υπαλλήλους.

Κλείσιμο


Σε ανακοίνωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της «EasyJet», Γιόχαν Λούντγκρεν, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πίτερ για τη σκληρή δουλειά του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Όλοι στην EasyJet παραμένουν απόλυτα επικεντρωμένοι στην παροχή μιας ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας αυτό το καλοκαίρι».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης