HΠΑ: Πωλητήριο 70 εκατ. δολαρίων στη βίλα του Τζιάνι Βερσάτσε στη Νέα Υόρκη

HΠΑ: Πωλητήριο 70 εκατ. δολαρίων στη βίλα του Τζιάνι Βερσάτσε στη Νέα Υόρκη

Το πολυτελές οίκημα, που χτίστηκε το 1950, διαθέτει 17 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια σε έξι ορόφους, ενώ η έπαυλη έχει θέα στην Πέμπτη Λεωφόρο  - Ο θρύλος της ιταλικής μόδας αγόρασε την έπαυλη των επτά υπνοδωματίων το 1995

versace_main
H πρώην έπαυλη του αείμνηστου Ιταλού σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε στο Μανχάταν πωλείται έναντι 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το CNN, ο θρύλος της ιταλικής μόδας αγόρασε την έπαυλη των επτά υπνοδωματίων το 1995 και προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση του εσωτερικού του, σύμφωνα με το «Sotheby's International Realty».

Το πολυτελές οίκημα, που χτίστηκε το 1950, προσφέρει στον αγοραστή την ευκαιρία να «ζήσει σαν βασιλιάς» και «να έχει ένα κομμάτι ακίνητης περιουσίας αλλά και της ιστορίας της μόδας», όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση για την πώλησή του.

versace_1
Credit: Travis Mark for Sotheby's International Realty


Με 17 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια σε έξι ορόφους, η έπαυλη έχει θέα στην Πέμπτη Λεωφόρο και συνορεύει με το Central Park. Τα δάπεδα είναι από ιταλικό μάρμαρο και αυστριακό παρκέ, ενώ υπάρχουν πέντε τζάκια.

versace_2
Credit: Travis Mark for Sotheby's International Realty


Ο Βερσάτσε ήταν μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της μόδας, ενώ οι δημιουργίες του έχουν φορεθεί από μεγάλα ονόματα, όπως η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ και ο εμβληματικός Βρετανός τραγουδιστής, Έλτον Τζον.

Κλείσιμο
versace_3
Credit: Travis Mark for Sotheby's International Realty


Πωλητές είναι ο Σουηδός διευθυντής hedge-fund, Τόμας Σαντέλ και η σύζυγός του, Ξιμένα. Απέκτησαν τους τίτλους του αρχοντικού το 2005, καταβάλλοντας το ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Κάναμε εκτεταμένες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις με μια απίστευτη ομάδα καλλιτεχνών και τεχνιτών που τιμούν τη θαυμάσια κληρονομιά που άφησε ο Τζιάνι Βερσάτσε», ανέφερε η οικογένεια Σαντέλ σε ανακοίνωσή της.

versace_4
Credit: Travis Mark for Sotheby's International Realty


Υπενθυμίζεται ότι ο Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε στα σκαλιά της βίλας του στο Miami Beach το 1997.

Μετά το θάνατό του, η αδερφή και μούσα του Ντονατέλα Βερσάτσε ανέλαβε τη θέση του στον οίκο μόδας, που συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι κήρυξε την έναρξη εκστρατείας χρηματοδότησης για τη βοήθεια της Ουκρανίας

Κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου στις φυλακές της Αλαμπάμα με τη βοήθεια σωφρονιστικής υπαλλήλου - Ψάχνουν αν είχαν ερωτικό δεσμό

Πρόεδρος ΕΣΡ κατά Βελόπουλου για τις διαφημίσεις με τα μαντζούνια που «σκοτώνουν» τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης