Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Τζο Μπάιντεν συμφώνησαν σήμερα, κατά τη διάρκεια ενός «συγχαρητηρίου» τηλεφωνήματος εκ μέρους του δεύτερου για την επανεκλογή του πρώτου, ότι θα έχουν σύντομα πιο λεπτομερείς συζητήσεις για τα διεθνή θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του πολέμου στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν να εντείνουν τον διάλογό τους «για τα μεγάλα, παγκόσμια θέματα (…) και ιδίως για εκείνα που σχετίζονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως η επισιτιστική ασφάλεια».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο Μπάιντεν μετέφερε στον Μακρόν το μήνυμα ότι είναι έτοιμος να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία τους στα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα και των δύο.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.