Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Σεχμπάζ Σαρίφ, δήλωσε ότι είχε «εκτενείς συνομιλίες» με τον πρόεδρο του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, σχετικά με τις περιφερειακές εχθροπραξίες.
Η σύγκρουση έχει ήδη προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις: απειλεί τις παγκόσμιες προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου, πυροδοτεί ελλείψεις λιπασμάτων και διαταράσσει τις αεροπορικές μεταφορές. Ο έλεγχος του Ιράν στα στρατηγικά Στενά του Ορμούζ έχει προκαλέσει αναταράξεις στις αγορές και αύξηση τιμών.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ συνεχίζουν τις επιθέσεις κατά του Ιράν, ενώ οι αντεπιθέσεις της Τεχεράνης στοχεύουν το Ισραήλ και γειτονικά κράτη του Κόλπου. Η είσοδος των Χούθι στη σύγκρουση ενδέχεται να πλήξει περαιτέρω τις παγκόσμιες θαλάσσιες μεταφορές, ειδικά εάν στοχεύσουν ξανά πλοία στο Στενό Μπαμπ ελ-Μαντέμπ στην Ερυθρά Θάλασσα, μέσω του οποίου περνά περίπου το 12% του παγκόσμιου εμπορίου.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.