Βρετανία: Ξεκίνησαν τα πρόστιμα σε Βρετανούς αξιωματούχους μετά την έρευνα για το partygate
Τα πρόστιμα, ύψους 50 λιρών, αφορούν σε ένα από τα 12 πάρτι που φέρονται ότι έγιναν στην Ντάουνινγκ Στριτ
Πρόστιμα για την παραβίαση των κανόνων κατά του κορωνοϊού ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν Βρετανοί αξιωματούχοι, όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News. Η διαδικασία γίνεται λίγες ημέρες αφότου η αστυνομία γνωστοποίησε πως αρχικά 20 πρόστιμα θα επιδοθούν, έπειτα από την ολοκλήρωση μιας έρευνας σχετικά με το partygateστην Ντάουνινγκ Στριτ.
Σύμφωνα με το Sky News, τα πρόστιμα σχετίζονται με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2020 στο Κάμπινετ Όφις, ένα κτίριο στην καρδιά του κυβερνητικού ακινήτου, που συνδέεται με τα γραφεία και την κατοικία του πρωθυπουργούΜπόρις Τζόνσονστην Ντάουνινγκ Στριτ.
Όπως μεταδίδει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, τα πρώτα από αυτά τα πρόστιμα ανέρχονται σε 50 λίρες. Οι αξιωματούχοι δεν κατονομάστηκαν.
Η εκδήλωση αυτή ήταν μία από τις 12 που η αστυνομία ερεύνησε, βασιζόμενη σε στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή της έπειτα από μια εσωτερική κυβερνητική έρευνα, η οποία βρήκε πως το προσωπικό του Βρετανού πρωθυπουργού απολάμβανε πάρτι με αλκοόλ.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.