Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εξερευνούν τον βυθό του Μπελίζ και το κοινό αποθεώνει τον έρωτά τους

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον εξερευνούν τον βυθό του Μπελίζ και το κοινό αποθεώνει τον έρωτά τους

Με ένα βίντεο ο Δούκας του Κέιμπριτζ μοιράστηκε την εμπειρία τους με το κοινό τους σε Instagram και Twitter -  «Λατρεύω τον τρόπο που κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, ακόμη και κάτω από το νερό», γράφουν οι χρήστες στα σχόλια

william-kate3
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φόρεσαν εξοπλισμό για καταδύσεις και βούτηξαν στον ύφαλο της Μπελίζ για να τον εξερευνήσουν.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επαίνεσαν τους κατοίκους του Μπελίζ για τη φροντίδα και την προσοχή τους προς το θαλάσσιο περιβάλλον και έσπευσαν να βουτήξουν κι οι ίδιοι για να δουν από κοντά την υποβρύχια, άγρια ​​ζωή.

Το βασιλικό ζεύγος εθεάθη να κολυμπά ο ένας δίπλα στον άλλο και να εξερευνεί τα σπάνια κοράλλια και τα υπόλοιπα θαλάσσια είδη που ζουν στον δεύτερο μεγαλύτερο ύφαλο παγκοσμίως. 

Κλείσιμο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χαρακτήρισε την εμπειρία τους «πραγματικά φανταστική» και επαίνεσε όσους βοήθησαν να διασφαλιστεί η προστασία των κοραλλιών και των ψαριών, με ένα βίντεό του στον επίσημο βασιλικό λογαριασμό στο Instagram. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο τέλος της επίσκεψης του ζευγαριού στο Μπελίζ, καθώς ταξιδεύουν προς την Τζαμάικα, τον επόμενο σταθμό της οκταήμερης περιοδείας τους στην Καραϊβική.


«Eνώ οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι εμφανείς, η κυβέρνηση του Μπελίζ και οι κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα αξίζουν τεράστια αναγνώριση για τις προσπάθειές τους να αποκαταστήσουν αυτό το απίστευτο θαλάσσιο περιβάλλον - με δέσμευση να προστατεύσουν το 30% του έως το 2030. Την Κυριακή, είχαμε την τύχη να περάσουμε χρόνο κάνοντας καταδύσεις στο South Water Caye, ακριβώς πάνω από τον εντυπωσιακό ύφαλο του Μπελίζ. Ήταν ένα προνόμιο να δούμε μόνοι μας το κορυφαίο παγκοσμίως έργο διατήρησης των ωκεανών που γίνεται εδώ», έγραψε το βασιλικό ζευγάρι στη λεζάντα της ανάρτησής του.


Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ενώ βρισκόταν στην Καραϊβική, ανέφερε: «Είναι πραγματικά φανταστικό να βλέπεις το υποβρύχιο περιβάλλον εδώ στο Μπελίζ και το πόσο υπέροχο έργο έχουν κάνει οι κάτοικοι για να προστατεύσουν τα κοράλλια και τη ζωή των ψαριών. Είναι ξεκάθαρο ότι εκτιμούν το περιβάλλον τους, είτε είναι το θαλάσσιο είτε το χερσαίο. Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι η δέσμευσή τους προχωρά όλο και περισσότερο, και θα πρέπει να τους υποστηρίξουμε και να εκτιμήσουμε τις προσπάθειές τους για την προστασία τόσο του θαλάσσιου, όσο και του χερσαίου περιβάλλοντος».

Αν και οι εικόνες του ωκεανού που προβάλλονται στο βίντεο, είναι εντυπωσιακές, αυτό που παρατήρησαν οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού ήταν τα βλέμματα που αντάλλασσαν, ενώ βρίσκονταν κάτω από το νερό. Τα περισσότερα σχόλια, κάτω από την ανάρτησή τους αναφέρονται στην αγάπη που ενώνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, παρά τα πολλά χρόνια που μετρούν μαζί.

1

Ένα από τα σχόλια, γράφει: «Λατρεύω τον τρόπο που κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, ακόμη και κάτω από το νερό», με άλλους να προσθέτουν πως αυτό το ζευγάρι παρουσιάζει ακριβώς «όσα ονειρεύονται να ζήσουν μετά τον γάμο». 

3


Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό σε σουσάδικο της Αθήνας - Άνδρας με μουστάκι μπήκε, παρήγγειλε και αυνανίστηκε μπροστά σε όλους

Δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου, λέει ο Ουκρανός υπουργός Υγείας

«Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όπως οι Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης