Παρήγγειλε sushi και μόλις έφτασε η σερβιτόρα κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται

Παρήγγειλε sushi και μόλις έφτασε η σερβιτόρα κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται

Γυναίκα εργαζόμενη στο κατάστημα τον αντίκρισε έντρομη με κατεβασμένα τα παντελόνια - Τι κατήγγειλε η ίδια και η περιγραφή του νεαρού με τη ζακέτα που εξαφανίστηκε στα στενά της Αθήνας

sushi-arthro
Απίστευτο συμβάν σημειώθηκε σε εστιατόριο sushi στο κέντρο της Αθήνας. Ένας μυστηριώδης άνδρας με μουστάκι, μπήκε ως πελάτης στο γνωστό εστιατόριο, παρήγγειλε και όταν η υπάλληλος πήγε να του σερβίρει την παραγγελία τον αντίκρισε εμβρόντητη, γυμνό να αυνανίζεται.

Η 23χρονη κοπέλα στη θέα του ανώμαλου πελάτη με κατεβασμένα τα παντελόνια, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο επιδειξίας να σηκωθεί να φύγει τρέχοντας και να χαθεί στα στενά του κέντρου.

Το συμβάν που κατήγγειλε η υπάλληλος στο Τμήμα Ασφαλείας της Ακρόπολης σημειώθηκε στις 21:30 της Κυριακής. Ο περίεργος άνδρας, που σύμφωνα με την περιγραφή του θύματος είναι 25-30 ετών, ύψους 1.80-1.85, μελαχρινός με μαύρα κοντά μαλλιά, μουστάκι που φορουύσε μαύρη ζακέτα και μαύρο παντελόνι, πέρασε το κατώφλι του εστιατορίου στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης. Μιλώντας αγγλικά καθεται και παραγγέλνει.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η κοπέλα του φέρνει το πιάτο, διαπιστώνει έντρομη οτι ο άνδρας με τα μαύρα ρούχα και το μουστάκι, είχε κατεβάσει το παντελόνι και αυνανιζόταν. Στη θέα του ανώμαλου και… ξαναμμένου πελάτη η κοπέλα βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί του Τμήματος της Ακροπολης με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας προσπαθουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Αεροπορικό δυστύχημα στην Κίνα: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες από τη συντριβή του Boeing με 132 επιβαίνοντες

Δριμύ ψύχος και την Τρίτη, χιόνια στα βόρεια της Αττικής

Ξεκαθαρίζουν και πληρώνονται οι τελευταίες αποζημιώσεις ενοικίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης