Περίπου 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανατροπή φορτηγού στο Κονγκό
Επέζησαν μόλις δύο από τους επιβαίνοντες
Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο νότιο τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, όταν φορτηγό ανετράπη και έπεσε μέσα σε έναν ποταμό, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες στην επαρχία Ό Κατάνγκα, ανέφερε σε μια ανακοίνωση το γραφείο του κυβερνήτη Ζακ Κιαμπούλα.
Μονάχα δύο επιβάτες του φορτηγού επέζησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.