ΗΠΑ: Αναχώρησε για Ευρώπη ο Μπάιντεν - «Να δείξουμε σε Πούτιν και Κίνα πως είμαστε ενωμένοι»

ΗΠΑ: Αναχώρησε για Ευρώπη ο Μπάιντεν - «Να δείξουμε σε Πούτιν και Κίνα πως είμαστε ενωμένοι»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμμετάσχει στη σύνοδο των G7, πριν από την πρώτη και πολυαναμενόμενη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν

biden_europe
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για τη Βρετανία, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ευρώπη, όπου θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G7), πριν από την πρώτη και πολυαναμενόμενη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Γενεύη.



Προτού απογειωθεί το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως θα καταστήσει «σαφές στον Πούτιν και στην Κίνα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη είναι ενωμένες».

Πρόβλημα με το αεροσκάφος των δημοσιογράφων

Με καθυστέρηση αρκετών ωρών απογειώθηκε από την Ουάσινγκτον για την Ευρώπη το αεροπλάνο που μετέφερε τους εκπροσώπους Τύπου του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν και γι'αυτό... έφταιγαν τα τζιτζίκια!

Συγκεκριμένα, ένα σμήνος τζιτζικιών γέμισε τους κινητήρες του αεροσκάφους και κράτησε τους δημοσιογράφους καθηλωμένους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles της Ουάσινγκτον μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στη Βηρυτό: Πήγε να βουτήξει από γκρεμό 36 μέτρων και έπεσε πάνω σε σκάφος (Σκληρό βίντεο)

Χατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Υποστηρίζουν δήθεν τους εργαζόμενους αλλά καταψηφίζουν απαγόρευση απολύσεων για νέους πατέρες και γονικές άδειες


Νίκος Δένδιας: Στρατηγική η σχέση μας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης